• Sunt primii artiști anunțați pentru ceremonia din 2024, care va avea loc la Crypto.com Arena din Los Angeles, pe 4 februarie.
  • Hitul Dance The Night al cântăreței Dua Lipa, care face parte tot din coloana sonoră Barbie, este nominalizat la două premii.
  • Premiile Grammy 2024 vor fi prezentate de Trevor Noah pentru al patrulea an consecutiv.

Billie Eilish și Dua Lipa au fost anunțate ca interprete la ediția din acest an a premiilor Grammy, scrie Music News. Sunt primii artiști anunțați pentru ceremonia din 2024, care va avea loc la Crypto.com Arena din Los Angeles, pe 4 februarie.

Billie are șase nominalizări, printre care Record of the Year, Song of the Year și Best Song Written for Visual Media pentru What Was I Made For? de pe coloana sonoră Barbie.

Între timp, Olivia este, de asemenea, nominalizată la șase premii, inclusiv Albumul anului și Cel mai bun album vocal pop pentru Guts și Înregistrarea anului, Cântecul anului și Cea mai bună interpretare pop solo pentru Vampire.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Hitul Dance The Night al cântăreței Dua Lipa, care face parte tot din coloana sonoră Barbie, este nominalizat la două premii – Cântecul anului și Cel mai bun cântec scris pentru media vizuală.

Dance The Night și What Was I Made For? au fost ambele preselecționate pentru Globul de Aur pentru Cel mai bun cântec original, iar Billie și fratele ei Finneas au luat premiul la începutul acestei luni. Amândouă au pierdut în fața lui I’m Just Ken de la Barbie la Critics Choice Awards de duminică.

Premiile Grammy 2024 vor fi prezentate de Trevor Noah pentru al patrulea an consecutiv.

Citește și