• WGA a declarat că a planificat să picheteze evenimentul de duminică din Santa Monica, California.
  • Vedeta din The White Lotus, Coolidge, a declarat că a stat cot la cot” cu ei.
  • Starul din The Last of Us”, Pascal, a recunoscut, de asemenea, pe cei care luptă din greu” pentru salarii echitabile, în timp ce a acceptat cel de-al treilea premiu al serii.

Vedete de la Hollywood, printre care Jennifer Coolidge și Pedro Pascal, au adus un omagiu pentru scenariștii care au făcut grevă în discursurile lor de la MTV Movie & TV Awards, scrie BBC. O ceremonie preînregistrată a fost difuzată după ce evenimentul în direct a fost anulat în ultimul moment pe fondul primei greve majore a scenariștilor din ultimii 15 ani.

Scenariștii au început acțiunea săptămâna trecută, cerând salarii și condiții de muncă mai bune în era streaming-ului. Vedeta din The White Lotus, Coolidge, a declarat că a stat cot la cot” cu ei. În timp ce accepta duminică premiul, ea a spus că ei luptă pentru drepturile artiștilor de pretutindeni”.

Știți, aproape toate comediile grozave încep cu scriitori grozavi”, a spus ea. În calitate de membru mândru al SAG [Screen Actors Guild], mă aflu aici, în fața voastră în această seară, alături de surorile și frații mei din WGA [Writers Guild of America], care se luptă chiar acum, luptând pentru drepturile artiștilor de pretutindeni.”

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

WGA a declarat că a planificat să picheteze evenimentul de duminică din Santa Monica, California, înainte ca spectacolul live strălucitor să fie eliminat în favoarea unui eveniment mai discret. Șefii show-ului au declarat că au făcut acest lucru pentru a naviga cu atenție cum să ofere cel mai bine spectacolul de premiere pentru fani pe care ni l-am imaginat”.

Starul din The Last of Us”, Pascal, a recunoscut, de asemenea, pe cei care luptă din greu” pentru salarii echitabile, în timp ce a acceptat cel de-al treilea premiu al serii. Drama cu zombi, scrisă de Craig Mazin și Neil Druckmann, a câștigat premiul pentru cel mai bun show de televiziune, în timp ce, mai devreme, Pascal și colega de scenă Bella Ramsey au primit premiul pentru cel mai bun duo.

Craig și Neil nu pot fi aici”, a spus Pascal într-un mesaj video. Suntem cu toții solidari cu WGA care luptă foarte mult pentru salarii corecte. Vă mulțumim, vă iubim”.

Greva scenariștilor a început săptămâna trecută

Peste 11.000 de membri ai WGA au coborât uneltele după ce discuțiile cu marile studiouri au eșuat. Sindicatul dorește un salariu minim mai mare, mai mulți scenariști pe emisiune și o parte mai mare din drepturile de autor pentru emisiunile care pot apărea acum pe platformele de streaming timp de mai mulți ani, precum și asigurări în ceea ce privește utilizarea inteligenței artificiale.

Late night comedy talk-show-urile de comedie au fost primele care au ieșit din emisie fără scenariștii lor, iar proteste s-au format în fața studiourilor și a birourilor aparținând unor companii precum Netflix și Paramount. duminică, actorul britanic James Quinn a adus și el un omagiu pentru scenariștii care fac grevă în momentul în care a ridicat premiul pentru cea mai bună interpretare de excepție.

Quinn, care îl interpretează pe Eddie Munson în Stranger Things, a declarat: Nu cred că oamenii s-ar putea conecta cu un personaj ca Eddie sau cu alții din universul Stranger Things fără o scriere plină de compasiune, inteligentă și de calitate”.

În cadrul serii, premiul cel mare al evenimentului pentru cel mai bun film a fost acordat filmului de groază Scream VI, în timp ce Tom Cruise a primit premiul pentru cea mai bună interpretare într-un film pentru Top Gun: Maverick.

Citește și