• Celebritățile se vor reuni pentru a celebra viața emblematicului Karl Lagerfeld.
  • S-a aflat că vedetele au fost nevoite să plătească suma uriașă de 30.000 de dolari pentru privilegiul de a participa la evenimentul anual.
  • Toți participanții trebuie să aibă peste 18 ani.

Met Gala va avea loc din nou, iar lumea celebrităților se reunește pentru cel mai important eveniment din calendarul modei, scrie Mirror UK. La gala din acest an, care va avea loc luni, 1 mai, la Metropolitan Museum of Art din New York, celebritățile se vor reuni pentru a celebra viața emblematicului Karl Lagerfeld.

Cu toate acestea, lista de invitați la Met Gala, întocmită de Anna Wintour, pare să fi avut o serie de scăderi surprinzătoare în acest an, cu invitați precum Blake Lively, care va urmări evenimentul din confortul propriei case. Cu toate acestea, cei prezenți vor face un spectacol pentru lumea care îi privește – și ar fi făcut-o pentru un preț mare.

S-a aflat că vedetele au fost nevoite să plătească suma uriașă de 30.000 de dolari pentru privilegiul de a participa la evenimentul anual. Acesta este prețul astronomic la care se vinde acum un bilet individual pentru gală, în timp ce Anna, redactorul-șef al revistei Vogue, continuă să organizeze un spectacol de neuitat.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Cei care vor să aibă o masă la petrecerea din New York, vor trebui să plătească 275.000 de dolari. Cu toate acestea, nu toată lumea trebuie să plătească aceste costuri absurde, Anna fiind cunoscută pentru faptul că a lansat o invitație pentru o serie de designeri în devenire, în timp ce unele celebrități nu plătesc acest preț dacă au fost invitate în mod special să poarte creațiile unui designer.

Proprietarul magazinului Vintage, Cameron Silver, a declarat pentru Page Six în 2017: Am cunoscut nume din societate care nu au reușit să obțină un bilet și sunt pregătiți să meargă dacă se va elibera un loc în ultimul moment.” Aceștia își pregătesc look-ul chiar dacă nu sunt siguri dacă vor avea într-adevăr un loc cu câteva zile înainte de eveniment.

Toți participanții la Met Gala trebuie să aibă peste 18 ani. Confirmarea acestei reguli a venit în 2018, după ce Maddie Ziegler a anunțat că nu are voie să participe deoarece avea doar 15 ani.

Citește și