• Britney Spears a avut prima reacţie după ce Sam Asghari a anunţat divorţul de artistă.
  • Artista a spus, pe Instagram, că nu este treaba nimănui ce se întâmplă între ea şi Sam.
  • Britney spune că a primit multe mesaje de la prieteni, „care îmi topesc inima”.

Britney Spears a avut prima reacţie după ce Sam Asghari a anunţat divorţul de artistă. Aceasta a spus, pe Instagram, că nu este treaba nimănui ce se întâmplă între ea şi Sam, însă menţionează că „nu mai putea suporta durerea”.

„După cum toată lumea ştie, Hesam şi cu mine nu mai suntem împreună … 6 ani este o perioadă lungă de timp pentru a fi cu cineva, aşa că, sunt puţin şocată, dar … nu sunt aici pentru a explica de ce, pentru că, sincer, nu este treaba nimănui!!! Dar, sincer, nu mai puteam suporta durerea!!!”, spune Britney Spears într-o postare pe Instagram.

Aceasta afirmă că a primit multe mesaje de la prieteni, „care îmi topesc inima”.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

„Am jucat tare mult prea mult timp şi Instagram-ul meu poate părea perfect, dar este departe de realitate şi cred că ştim cu toţii asta!!! Mi-ar plăcea să îmi arăt emoţiile şi lacrimile despre cum mă simt cu adevărat, dar nu ştiu de ce a trebuit mereu să îmi ascund slăbiciunile!!!! Dacă nu aş fi fost soldatul puternic al tatălui meu, aş fi fost trimisă în locuri unde să fiu reparată de medici !!! Dar atunci am avut cea mai mare nevoie de familie!!! Trebuie să fii iubit necondiţionat… nu cu condiţii!!!! Aşa că voi fi cât de puternică voi fi şi voi face tot ce pot!!! Şi chiar mă descurc al naibii de bine!!! Oricum o zi bună şi nu uitaţi să zâmbiţi!!!”, mai scrie Britney Spears.

Soţul lui Britney Spears, Sam Asghari, a declarat că cei doi au decis să pună capăt „călătoriei împreună” după 14 luni de căsnicie, potrivit BBC.

În cererea de divorţ depusă miercuri şi consultată de BBC sunt menţionate „diferenţe ireconciliabile” între Asghari, în vârstă de 29 de ani, şi Spears, în vârstă de 41 de ani.

Cuplul s-a logodit în septembrie 2021 şi s-a căsătorit într-o ceremonie restrânsă, dar plină de vedete, în iunie 2022. Zvonuri despre luptele lor conjugale au fost relatate în tabloidele americane în acest an. Într-o postare pe Instagram, Sam Asghari a spus „După 6 ani de dragoste şi angajament unul faţă de celălalt, eu şi soţia mea am decis să ne încheiem călătoria împreună. Ne vom păstra dragostea şi respectul pe care ni le purtăm unul altuia şi îi doresc tot ce e mai bun întotdeauna”.

Citește și: