• Pilotul Madison Marsh devine primul ofițer activ al Forțelor Aeriene care câștigă titlul Miss America.
  • Locotenentul 2 în Forțele Aeriene are 22 de ani  și e studentă la master la Harvard Kennedy.
  • Madison a înființat Fundația Whitney Marsh pentru a căuta remedii pentru cancer.

Miss America, unde pilotul Madison Marsh devine primul ofițer activ al Forțelor Aeriene care câștigă acest titlu.

Cine este Madison Marsh?

Această regină a frumuseții zboară cu cerul sus. Madison Marsh a devenit primul ofițer activ al Forțelor Aeriene care a fost încoronată Miss America când a zburat înaintea competiției. Locotenentul 2 în Forțele Aeriene în vârstă de 22 de ani e studentă la master la programul de politici publice al Școlii Harvard Kennedy. Aceasta a învins alte 50 de concurente pentru a câștiga primul loc la concursul Miss America 2024. Trei nopți pline de competiții înainte ca terenul să fie redus la 11 concurente și în final să ajungă. Marsh a câștigat titlul de Miss Colorado anul trecut, înainte de a câștiga onoarea la nivel național.

Pentru ce militează ea?

Marsh este originară din Arkansas și a câștigat anul trecut Miss Colorado. Ea vrea să lupte și să vorbească despre cancer. Mai exact cancer pancreatic. Și am înțeles că are o poveste în spate, mai exact povestea mamei, care a murit de cancer pancreatic în 2018. Moartea tragică a motivat-o să înființeze Fundația Whitney Marsh pentru a strânge bani pentru cercetarea cancerului. Mai mult ea a obținut licența de pilot la 16 ani.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

„Este o experiență minunată să adun ambele părți ale părților preferate ale vieții mele împreună și să sperăm să fac o diferență pentru ca alții să poată realiza că nu trebuie să te limitezi.”

Citește și