• Ducele de Sussex, într-un e-mail către secretarul privat al reginei, susținea că el și soția sa nu-și pot permite o securitate proprie până când nu-și vor putea câștiga propriii bani.
  • Ducele s-a oferit să plătească personal pentru protecția poliției din Marea Britanie în ianuarie 2020. El rămâne dispus să acopere costul securității, pentru a nu se impune contribuabilului britanic
  • Ducele de Sussex a dat în judecată Associated Newspapers pentru un articol despre procedurile sale judiciare.

Într-un e-mail din aprilie 2020 către Sir Edward Young, secretarul privat al reginei, Harry „a spus clar că nu ne putem permite o securitate privată până când nu vom putea câștiga propriii bani”.

Mesajul a fost dezvăluit în documente care fac parte din procesul prin care prințul Harry vrea să decidă dacă editorii de la Mail on Sunday l-au calomniat cu un articol despre încercarea sa de a obține protecția poliției atunci când el și familia vizitează Marea Britanie.

Avocatul principal al lui Harry i-a cerut judecătorului Matthew Nickin fie să anuleze apărarea editorului, fie să pronunțe o hotărâre sumară, care ar fi o decizie în favoarea prințului fără a se ajunge la proces, spune The Independent.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Contestarea ducelui împotriva Ministerului de Interne a apărut după ce i s-a spus că nu i se va mai acorda „același grad” de protecție personală de securitate atunci când vizitează Marea Britanie.

Declarația a continuat: „Ducele s-a oferit pentru prima dată să plătească personal pentru protecția poliției din Marea Britanie pentru el și familia sa în ianuarie 2020 la Sandringham. Această ofertă a fost respinsă. El rămâne dispus să acopere costul securității, pentru a nu se impune contribuabilului britanic”.

Citește și:

Gwyneth Paltrow își apără dieta drastică în fața fanilor. Cum răspunde criticilor

FOTO. Ce avion a închiriat Iohannis pentru vizita în Emiratele Arabe

Premiile Gopo 2023: Lista completă a nominalizărilor la Oscarurile românești