• Prințul Harry s-a întors în California după ce a prins un zbor British Airways la doar câteva ore după ce încoronarea tatălui său s-a încheiat.
  • Ducele de Sussex a sosit la Aeroportul Internațional din Los Angeles pentru a se reuni cu prințul Archie de ziua lui de naștere.
  • Prințul Archie a împlinit patru ani sâmbătă, în aceeași zi cu încoronarea regelui Charles al III-lea, și și-a petrecut ziua alături de mama sa, ducesa de Sussex, la casa lor din Montecito, California.

Prințul Harry s-a întors în California după ce a prins un zbor British Airways la doar câteva ore după ce încoronarea tatălui său s-a încheiat. Harry a ajuns la Aeroportul Internațional din Los Angeles (LAX) în jurul orei locale 19.30 (3.30 în Marea Britanie), la timp pentru a se reîntâlni cu fiul său de ziua lui, scrie The Independent.

Prințul Archie a împlinit patru ani sâmbătă, în aceeași zi cu încoronarea regelui Charles al III-lea, și și-a petrecut ziua alături de mama sa, ducesa de Sussex, la casa lor din Montecito, California.
Însoțitorii de zbor ai British Airways au confirmat agenției de presă PA că Harry a fost în avion.

Apariția ducelui la încoronare a marcat prima sa apariție publică alături de familia regală de când și-a criticat familia în controversata sa carte de memorii Spare. El a fost așezat în al treilea rând pentru încoronarea lui Charles al III-lea și a reginei, mama vitregă a ducelui, în Westminster Abbey, și a fost plasat la două rânduri în spatele fratelui său, prințul de Wales.

Recomandări

KAMALA, SHOW ME THE MONEY!
ALARMA SUNĂ DIN NOU LA TULCEA
SE STRÂNG VÂNĂTORII... CA LA URS
TOATE DRUMURILE DUC LA PARIS
VA CÂNTA CELINE DION LA JO?
CE VREA NETANYAHU DE LA SUA

Prințul Harry a sosit singur la încoronare, după ce a venit cu un zbor comercial American Airlines.

El a fost văzut zâmbind în mai multe momente pe parcursul slujbei și a fost așezat lângă prințesă Eugenie, gravida, și soțul ei Jack Brooksbank, Zara Tindall și soțul ei Mike Tindall și Anne, prințesa regală. De asemenea, a fost așezat în același rând cu Prințul Andrew.

Citește și