• Prințul Harry s-a întors în California după ce a prins un zbor British Airways la doar câteva ore după ce încoronarea tatălui său s-a încheiat.
  • Ducele de Sussex a sosit la Aeroportul Internațional din Los Angeles pentru a se reuni cu prințul Archie de ziua lui de naștere.
  • Prințul Archie a împlinit patru ani sâmbătă, în aceeași zi cu încoronarea regelui Charles al III-lea, și și-a petrecut ziua alături de mama sa, ducesa de Sussex, la casa lor din Montecito, California.

Prințul Harry s-a întors în California după ce a prins un zbor British Airways la doar câteva ore după ce încoronarea tatălui său s-a încheiat. Harry a ajuns la Aeroportul Internațional din Los Angeles (LAX) în jurul orei locale 19.30 (3.30 în Marea Britanie), la timp pentru a se reîntâlni cu fiul său de ziua lui, scrie The Independent.

Prințul Archie a împlinit patru ani sâmbătă, în aceeași zi cu încoronarea regelui Charles al III-lea, și și-a petrecut ziua alături de mama sa, ducesa de Sussex, la casa lor din Montecito, California.
Însoțitorii de zbor ai British Airways au confirmat agenției de presă PA că Harry a fost în avion.

Apariția ducelui la încoronare a marcat prima sa apariție publică alături de familia regală de când și-a criticat familia în controversata sa carte de memorii Spare. El a fost așezat în al treilea rând pentru încoronarea lui Charles al III-lea și a reginei, mama vitregă a ducelui, în Westminster Abbey, și a fost plasat la două rânduri în spatele fratelui său, prințul de Wales.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Prințul Harry a sosit singur la încoronare, după ce a venit cu un zbor comercial American Airlines.

El a fost văzut zâmbind în mai multe momente pe parcursul slujbei și a fost așezat lângă prințesă Eugenie, gravida, și soțul ei Jack Brooksbank, Zara Tindall și soțul ei Mike Tindall și Anne, prințesa regală. De asemenea, a fost așezat în același rând cu Prințul Andrew.

Citește și