• Jimmy Donaldson, aka Mr Beast, a organizat o competiție cu oameni din fiecare țară a lumii.
  • Clipul a ajuns la 47 de milioane de vizualizări în mai puțin de 18 de ore.
  • Reprezentatul României a fost eliminat în turul 2, iar cel al Moldovei a prins finala.

Mr. Beast a lansat o nouă provocare.. globală și a adunat câte un om din fiecare țară a lumii pentru o competiție cu premiul cel mare de 250.000 de dolari, scrie The Sports Rush.

După ce a recreat Jocul Calamarului în lumea reală, Jimmy Donaldson a revenit cu o competiție. Prima probă este cursă cu obstacole. Doar 97 de țări au trecut mai departe, iar reprezentantul României a fost eliminat în turul al doilea, în schimb cel al Moldovei a mers până în finală.

Doar 7 au ajuns în finală

În runda finală, fiecare participant a executat „lovituri de pedeapsă” în poarta goală, iar cei care au ratat au fost eliminați. Jimmy a mărit dificultatea prin introducerea mai multor obstacole până la ultima confruntare dintre Slovenia și Libia. Interesant este faptul că li s-a permis să-și protejeze porțile în calitate de portari în timpul ultimei lovituri de pedeapsă și, în timp ce Libia a apărat penalty-ul Sloveniei, el și-a înscris propriul penalty, câștigând astfel medalia de aur de 250.000 de dolari. doar 7 oameni au ajuns la ultima probă.

Recomandări

KAMALA, SHOW ME THE MONEY!
ALARMA SUNĂ DIN NOU LA TULCEA
SE STRÂNG VÂNĂTORII... CA LA URS
TOATE DRUMURILE DUC LA PARIS
VA CÂNTA CELINE DION LA JO?
CE VREA NETANYAHU DE LA SUA

Citește și: