• Jimmy Donaldson, aka Mr Beast, a organizat o competiție cu oameni din fiecare țară a lumii.
  • Clipul a ajuns la 47 de milioane de vizualizări în mai puțin de 18 de ore.
  • Reprezentatul României a fost eliminat în turul 2, iar cel al Moldovei a prins finala.

Mr. Beast a lansat o nouă provocare.. globală și a adunat câte un om din fiecare țară a lumii pentru o competiție cu premiul cel mare de 250.000 de dolari, scrie The Sports Rush.

După ce a recreat Jocul Calamarului în lumea reală, Jimmy Donaldson a revenit cu o competiție. Prima probă este cursă cu obstacole. Doar 97 de țări au trecut mai departe, iar reprezentantul României a fost eliminat în turul al doilea, în schimb cel al Moldovei a mers până în finală.

Doar 7 au ajuns în finală

În runda finală, fiecare participant a executat „lovituri de pedeapsă” în poarta goală, iar cei care au ratat au fost eliminați. Jimmy a mărit dificultatea prin introducerea mai multor obstacole până la ultima confruntare dintre Slovenia și Libia. Interesant este faptul că li s-a permis să-și protejeze porțile în calitate de portari în timpul ultimei lovituri de pedeapsă și, în timp ce Libia a apărat penalty-ul Sloveniei, el și-a înscris propriul penalty, câștigând astfel medalia de aur de 250.000 de dolari. doar 7 oameni au ajuns la ultima probă.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Citește și: