• Înțelegerea a fost anunțată într-un comunicat trimis de avocatul Douglas Wigdor, care o reprezintă pe Ventura.
  • Cântăreața de R&B – pe numele real Casandra Ventura – susținuse că a fost traficată, violată, îndopată cu droguri.
  • În comunicat se spune că au ajuns la o înțelegere spre satisfacția reciprocă”.

Rapperul Sean Diddy Combs și cântăreața Cassie au ajuns la o înțelegere în urma unui proces în care se acuză de abuzuri – la o zi după ce aceasta l-a dat în judecată pe puternicul producător muzical, scrie Sky News.

Cântăreața de R&B – pe numele real Casandra Ventura – susținuse că a fost traficată, violată, îndopată cu droguri și bătută cu cruzime de către rapper în mai multe rânduri pe parcursul a 10 ani. Într-o declarație, un avocat al lui Combs afirmase că acesta neagă vehement aceste acuzații ofensatoare și scandaloase”.

Înțelegerea a fost anunțată într-un comunicat trimis de avocatul Douglas Wigdor, care o reprezintă pe Ventura.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
KULEBA PREZINTĂ SPEAKER CU A.I.
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
HONEYHLINE ÎNCEPE LUPTA PENTRU EMBRIONI
BUCUREȘTI E CEA MAI IEFTINĂ CAPITALĂ EUROPEANĂ

În comunicat se spune că au ajuns la o înțelegere spre satisfacția reciprocă” vineri seara, dar nu au fost dezvăluiți termenii acordului. Atât Ventura, cât și Combs au dat declarații.

Ventura a spus în declarația sa: Am decis să rezolv această problemă pe cale amiabilă, în termeni în care am un anumit nivel de control. Vreau să le mulțumesc familiei, fanilor și avocaților mei pentru sprijinul lor de neclintit”.

Avocatul ei, Wigdor, a spus în declarația sa: Sunt foarte mândru de doamna Ventura pentru că a avut puterea de a face public procesul ei. Trebuie să fie lăudată pentru că a făcut acest lucru”. Combs a spus în declarația sa: Am decis să rezolvăm această problemă pe cale amiabilă. Îi urez lui Cassie și familiei ei toate cele bune. Cu dragoste”.

Combs, în vârstă de 54 de ani, se numără printre cei mai influenți producători și directori de hip-hop din ultimii 30 de ani. El și Ventura au început să se întâlnească în 2007 și au avut o relație intermitentă timp de peste un deceniu.

Citește și