• Artista în vârstă de 64 de ani a fost nevoită să își amâne toate angajamentele viitoare, inclusiv turneul mondial The Celebration.
  • Cântăreața a stat zile întregi la terapie intensivă după ce a fost diagnosticată cu o infecție bacteriană gravă”
  • Rita Wilson a spus: Sper să se simtă mai bine foarte curând! Îi trimit Madonnei rugăciunile mele pentru o recuperare rapidă”.

Vedetele i-au transmis urări de bine Madonnei, după ce cântăreața a petrecut zile întregi la terapie intensivă, fiind diagnosticată cu o infecție bacteriană gravă”, relatează Sky News. Madonna a fost nevoită să își amâne toate angajamentele viitoare, inclusiv turneul mondial The Celebration, care trebuia să înceapă luna viitoare.

Managerul ei, Guy Oseary, a spus într-o declarație postată pe rețelele de socializare: Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a dus la o ședere de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătățește, însă, ea se află încă sub îngrijire medicală. Se așteaptă o recuperare completă. În acest moment va trebui să punem pe pauză toate angajamentele, ceea ce include turneul. Vom împărtăși mai multe detalii cu voi imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și pentru spectacolele reprogramate.”

Reacțiile celebrităților la anunțul despre Madonna

Răspunzând la știri, numeroase celebrități s-au grăbit să îi transmită urări de bine Madonnei, judecătoarea de la RuPaul’s Drag Race, Michelle Visage, scriind pe Instagram: Aveți mare grijă de regina noastră”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Zooey Deschanel a scris: Sper să se simtă mai bine foarte curând!”, în timp ce actrița Rita Wilson a spus: Sper să se simtă mai bine foarte curând! Îi trimit Madonnei rugăciunile mele pentru o recuperare rapidă”.

Vedeta australiană Isla Fisher, care este căsătorită cu comediantul britanic Sacha Baron Cohen, a adăugat: Îi trimitem multă dragoste din partea noastră”, în timp ce Rosanna Arquette a spus: Îi trimitem multă dragoste din partea noastră. Îi trimit dragoste și vibrații luminoase pentru o recuperare bună.”

Vedeta din Westworld, Evan Rachel Wood, a postat trei emoticoane cu inimioare. Madonna ar fi trebuit să marcheze cea de-a 40-a aniversare a carierei sale muzicale cu turneul mondial The Celebration, care ar fi început la Vancouver, Canada, pe 15 iulie, înainte de a continua cu spectacole în SUA.

Citește și