• Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie 2022.
  • Regina ar fi lăsat două scrisori pentru Regele Charles și pentru Sir Edward Young.
  • Prințul Harry i-ar fi spus lui Meghan Markle că nu este binevenită să îi fie alături Reginei pe patul de moarte.

Se crede că Regina Elisabeta a lăsat două scrisori care nu au fost niciodată făcute publice. Una către Regele Charles și una către secretarul ei particular, Sir Edward Young, al cărui memoriu de la moartea ei a fost publicat astăzi, scrie Mirror.

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie 2022. Membrii de rang înalt ai personalului au înregistrat momentele premergătoare și ulterioare decesului acesteia. Memoriul, redactat de secretarul ei particular, Sir Edward Young, a confirmat că Regina a murit în locuința sa de la Balmoral, documentul fiind acum plasat în Arhivele Regale.

Acesta nu fusese publicat până astăzi. Secretarul său particular este una dintre puținele persoane care știu despre bătălia pentru sănătatea Reginei, Sir Edward notând moartea acesteia în memoriu.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

„Foarte liniștită. În somn. A adormit. Bătrânețe. Nu a fost conștientă de nimic. Nici o durere.” Biletul face parte dintr-o biografie în curs de apariție, intitulată Charles al III-lea: Nou rege, nouă curte.

Regina ar fi lăsat două scrisori

Această nouă biografie a Regelui Charles susține că atunci când a fost deschisă o cutie roșie cu hârtii pe patul de moarte al Reginei, au fost găsite două scrisori.

Una dintre ele a fost adresată regelui Charles, iar cealaltă a fost scrisă pentru Sir Edward, conținutul ei nefiind permis să ajungă niciodată în domeniul public. Autorul biografiei, Robert Hardman, a scris: „Chiar și pe patul de moarte, a avut de lucru. Și ea a făcut-o”. În prezent, sunt dezvăluite și alte detalii despre perioada premergătoare și consecințele morții Reginei. Inclusiv o afirmație cu privire la persoana cu care și-a petrecut ultimele ore.

Cine i-a fost alături în ultimele momente

Se crede că Regele Charles și regina Camilla au petrecut o oră cu regretata regină în timp ce aceasta se afla pe patul de moarte. Prințesa Anne și confidenta Angela Kelly au stat alternativ la căpătâiul ei. Prințul William și Prințul Harry au fost îndemnați să călătorească până în Scoția pentru a-și putea lua rămas bun. În acel moment se credea că Regina mai avea câteva zile, nu câteva ore de trăit.

Au fost făcute și alte afirmații cu privire la planurile de călătorie ale perechii de prinți. Prințul Harry i-ar fi spus lui Meghan Markle că „nu este binevenită” să îi fie alături Reginei pe patul de moarte. Kate Middleton a ales să nu se deplaseze la Balmoral deoarece copiii cuplului regal trebuiau să se pregătească pentru noul semestru școlar.

Citește și