• Ricky Martin, în vârstă de 51 de ani, s-a căsătorit cu Jwan, în vârstă de 38 de ani, la începutul anului 2017.
  • Cei doi s-au apropiat pentru prima dată în 2015, după ce au vorbit pe Instagram, și au început să se întâlnească câteva luni mai târziu.
  • Ei au împreună doi copii, Lucia și Renn – în timp ce muzicianul este, de asemenea, tată pentru fiii Matteo și Valentino.

Ricky Martin s-a despărțit de soțul său, Jwan Yosef, după aproximativ șase ani de căsnicie. Artistul, în vârstă de 51 de ani, a anunțat că s-a căsătorit cu Jwan, în vârstă de 38 de ani, la începutul anului 2017, la un an după ce au început să se întâlnească, anunță Metro UK.

Ei au împreună doi copii, Lucia și Renn – în timp ce muzicianul este, de asemenea, tată pentru fiii Matteo și Valentino. Într-o declarație împărtășită cu revista People, ei au spus: Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca un cuplu în toți acești ani minunați. Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea comună a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care o avem unul pentru celălalt”.

Cei doi s-au apropiat pentru prima dată în 2015, după ce au vorbit pe Instagram, și au început să se întâlnească câteva luni mai târziu, debutând pe covorul roșu în 2016. S-au logodit în același an, Ricky dezvăluind cererea sa romantică în căsătorie în timpul unei apariții la emisiunea lui Ellen DeGeneres.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
TAYLOR SWIFT, ÎN SLUJBA DOMNULUI
SCARLET JOHANSSON CRITICĂ OPENAI
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT

Discutând despre acel moment, Ricky i-a spus gazdei de la acea vreme: Tocmai ne-am logodit. Eu l-am cerut în căsătorie. Am fost foarte emoționat. Dar m-am așezat în genunchi și am scos – nu o cutie – le aveam doar într-o mică pungă de catifea. În loc să spun: Vrei să te căsătorești cu mine?, am spus: Ți-am luat ceva. Vreau să-mi petrec viața cu tine, iar el a întrebat: Care este întrebarea?, iar atunci am spus dacă vrea să se căsătorească cu mine”.

Citește și