• Rihanna se pregătește să devină mămică pentru a doua oară.
  • Artista a scos din buzunar peste 20 de milioane de dolari pentru noua sa locuință.
  • Penthouse-ul i-a aparținut starului Nick Molnar, actor în serialul ,,Friends”.

Însărcinată pentru a doua oară, Rihanna a vrut să se asigure că familia sa are suficient spațiu și a decis să își cumpere penthouse-ul de la etajul 40 din clădirea în care deținea deja o casă cu trei dormitoare și 330 de metri pătrați, scrie Daily Mail.

Înainte de venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său, cântăreața, în vârstă de 35 de ani, a cumpărat un apartament, care a aparținut anterior lui Matthew Perry. Acesta este mai mult decât dublu față de cel anterior, având o suprafață de aproape 900 de metri pătrați, cu patru dormitoare și șase băi și jumătate”, potrivit Architectural Digest.

Sursă: Profimedia

În ciuda prețului inițial, cel de 28 de milioane de dolari, ea a reușit să negocieze până la 21 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă cu 600.000 de dolari mai puțin decât a plătit proprietarul, cofondatorul Afterpay, Nick Molnar, starul din Friends, 53 de ani, pentru ea în 2021.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Interpreta va locui acolo împreună cu băiețelul ei, al cărui nume nu l-a dezvăluit încă public, și cu iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, cu care a început să se întâlnească după aproape un deceniu de prietenie.

Rihanna este din nou pe lista miliardarilor lumii

Rihanna a revenit din nou în topul miliardarilor lumii datorită succesului gamei sale de lenjerie intimă Savage X Fenty și al colecției de cosmetice.