• Fiul ei a fost surprins jucându-se în iarbă în aer liber cu un iepure de pluș strălucitor.
  • Într-un alt set de imagini postate, băiețelul răsfoia o carte cu tematică pascală.
  • Rihanna a împărtășit un videoclip ținându-și în brațe fiul cel mic.

Rihanna și A$AP Rocky au sărbătorit primul Paște ca o familie, relatează People. Cântăreața a împărtășit marți pe Instagram fotografii de la sărbătoarea de Paște a familiei sale, arătând cât de mult s-a bucurat băiețelul ei de 11 luni.

Îmbrăcat festiv, cu o pereche de urechi de iepuraș, fiul Rihannei a pozat ca un profesionist. De asemenea, el a fost surprins jucându-se în iarbă în aer liber cu un iepure de pluș strălucitor, câteva ouă de Paște din plastic și iepuri în jurul său.

Într-un alt set de imagini postate, băiețelul răsfoia o carte cu tematică pascală, apoi s-a împrietenit cu unul dintre iepuri, care s-a apropiat pentru ca fiul cântăreței să îl mângâie pe cap. La începutul acestei luni, Rihanna a împărtășit un videoclip ținându-și în brațe fiul cel mic, scriind: Uite cine nu vrea ca mami să facă exerciții”.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
TAYLOR SWIFT, ÎN SLUJBA DOMNULUI
SCARLET JOHANSSON CRITICĂ OPENAI
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT

În timp ce fața ei este în afara ecranului, Rihanna poate fi văzută purtând un sutien sport negru de la brandul ei Savage X Fenty, în timp ce își mângâie băiețelul cu o mână.

O sursă a declarat pentru PEOPLE în februarie: Principalul accent în acest moment este pus pe familia ei. Îi place să petreacă timp cu fiul ei. Îi place să fie mamă, așa că aici se gândește în acest moment. Rihanna este cea mai fericită din câte a fost vreodată.”

Citește și: