• Un reprezentant al Rihannei a confirmat cea de-a doua sarcină după Super Bowl.
  • Cântăreața a împărtășit cu fanii noul videoclip pe conturile sale de socializare.
  • În martie, ea și-a arătat burtica în creștere la Premiile Oscar 2023.

Rihanna a postat un nou videoclip în care bebelușul ei de 10 luni nu o lasă pe vedetă să se antreneze, scrie Billboard. Cântăreața, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil al ei cu A$AP Rocky, a împărtășit cu fanii acest videoclip personal pe conturile sale de socializare.

Uite cine nu vrea ca mami să se antreneze”, a scris Rihanna în dreptul clipului, în care este ocupată să își îmbrățișeze fiul – chiar dacă pare pregătită să facă exerciții sport. Rihanna și-a întâmpinat primul copil în mai 2022 și și-a anunțat a doua sarcină la spectacolul din pauza Super Bowl din februarie.

Recomandări

VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?

În martie, Rihanna și-a arătat burtica în creștere la Premiile Oscar 2023, unde a interpretat melodia nominalizată la cel mai bun cântec original Lift Me Up” din Black Panther: Wakanda Forever.

O sursă a declarat pentru PEOPLE în februarie: Principalul obiectiv în acest moment pentru Rihanna este familia ei. Îi place să petreacă timp cu fiul ei. Îi place să fie mamă, așa că la asta se gândește în acest moment”, a adăugat persoana din interior. Este cea mai fericită din câte a fost vreodată”.

Un reprezentant al Rihannei a confirmat cea de-a doua sarcină după Super Bowl, într-o ținută roșie din cap până în picioare. La momentul respectiv, o a doua sursă a declarat pentru PEOPLE că Rihanna a fost super încântată să confirme” sarcina în timpul marelui ei moment.

Citește și: