• Ultima dată când s-a născut o fată în familia Clark a fost în 1885.
  • Nu l-am crezut pentru că sunt șanse 50/50 să avem un băiat sau o fată”, a declarat Carolyn Clark.
  • Carolyn Clark a spus că următoarea dată când i-a văzut pe părinții soțului ei, a decis să afle care este cauza abundenței nașterilor de băieți în familie.

Un cuplu din Michigan a întâmpinat o fată pe nume Audrey, punând capăt unei serii de 138 de ani în care în familie se născuseră doar băieți, scrie Fox News. Când Carolyn și Andrew Clark din Caledonia, Michigan, au organizat petrecerea de dezvăluire a sexului”, nu se așteptau la mari surprize. Andrew Clark își informase soția înainte de a se căsători, în urmă cu 10 ani, că nu vor avea o fetiță – din cauza unui lung șir de nașteri cu preponderență masculină în familia sa.

Nu l-am crezut pentru că sunt șanse 50/50 să avem un băiat sau o fată„, a declarat Carolyn Clark, în vârstă de 36 de ani. Așa că, atunci când mi-a spus asta, am crezut că glumește”, a adăugat ea.

Carolyn Clark a spus că următoarea dată când i-a văzut pe părinții soțului ei, a decis să afle care este cauza abundenței nașterilor de băieți în familie. Mi-au spus: Oh, da, este un lucru real. Socrul meu a scos un arbore genealogic ca să mi-l arate.” Carolyn Clark a spus că în arborele genealogic era un singur nume – persoana care se pare că a fost ultima fată născută în familie.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Anul de naștere al membrului familiei era 1885. Am spus că nu mi se pare corect, că nu am mai auzit niciodată să se întâmple așa ceva”, și-a amintit Carolyn Clark.

Dar existau mai multe dovezi. Bunicul meu era foarte preocupat de genealogia noastră”, a declarat Andrew Clark, în vârstă de 34 de ani. Așa că a urmărit totul și a găsit toate certificatele de naștere, de căsătorie și de deces”.

Iar când cuplul l-a născut pe fiul lor Cameron, în vârstă de 4 ani, părea că istoria se repetă, a spus Carolyn Clark. Frații lui au și ei numai băieți, așa că bănuiesc că e chiar real'”.

Cu toate acestea, de fiecare dată când cineva din familie avea un copil, exista întotdeauna o licărire de speranță că acel copil va fi o fată. Chiar și atunci când mușcam din prăjitura pentru dezvăluirea sexului, ne așteptam să fie albastră”, a spus Carolyn Clark.

Soții Clark și-au invitat familia la ei pentru a mușca din prăjituri pentru a dezvălui dacă vor primi un băiat sau o fată. Carolyn Clark a spus că ea, soțul ei și cei dragi au fost în șoc total” când au aflat că seria va fi întreruptă.

Ne-am dorit doar un copil sănătos și a fost doar cireașa de pe tort că a fost o fată. Fratele lui Andrew și soția lui își doresc mai mulți copii”, a spus ea – și a adăugat că speră că acest lucru îi dă speranță cumnatei mele că se poate face”.

Citește și: