• Leandro avea doar 19 ani când a decedat în urma unei supradoze de droguri.
  • Actorul veteran și-a pierdut nepotul Leandro De Niro Rodriguez în iulie 2023.
  • El a vorbit recent despre realitatea „îngrozitoare” de a plânge o rudă mai tânără.

Robert De Niro a vorbit deschis despre moartea șocantă prin supradoză a nepotului său. Actorul veteran și-a pierdut nepotul Leandro De Niro Rodriguez în iulie 2023 și a vorbit recent despre realitatea „îngrozitoare” de a plânge o rudă mai tânără, scrie Film News.

„Este pur și simplu un șoc”, a declarat Robert pentru revista People, adăugând că „nu a crezut niciodată că se va întâmpla”.

Leandro avea doar 19 ani când a decedat în urma unei supradoze de droguri cauzate de „efectele toxice ale fentanilului, bromazolamului, alprazolamului, 7-aminoclonazepamului, ketaminei și cocainei”, potrivit unui raport al biroului medicului legist șef din New York.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Robert, în vârstă de 80 de ani, a declarat că el continuă să se confrunte cu noua realitate, întrebându-se dacă ar fi putut face ceva diferit pentru a schimba cursul tragic al vieții lui Leandro. „Am început atunci să mă gândesc la toate lucrurile pe care aș fi putut, ar fi trebuit să le fac poate cu el”, a explicat el.

„Nu știu dacă asta ar fi făcut vreo diferență. Și așa că asta îmi trece mereu prin minte. Nu ar fi trebuit să se întâmple”.

Leandro era singurul fiu al fiicei lui Robert, Drena, în vârstă de 56 de ani. La 13 iulie 2023, la 11 zile după moartea lui Leandro, Sophia Marks, o femeie din New York, a fost arestată pentru că ar fi vândut 50 de comprimate de oxicodonă contrafăcute unui ofițer de poliție sub acoperire.

Citește și: