• Disney a postat un prim trailer scurt care o arată pe Moana stând pe o plajă și suflând într-o scoică.
  • O continuare a fost evocată ca o serie Disney+.
  • Noul musical va duce publicul „într-o nouă călătorie expansivă cu Moana, Maui și un echipaj nou-nouț de marinari improbabili”.

Moana se întoarce în cinematografe, după ce Disney a anunțat, în mod surprinzător, că o continuare a filmului va fi lansată în acest an. Povestea unei fete aventuroase din Polinezia care pornește pe mare într-o misiune pentru a-și salva poporul a fost un succes în 2016, scrie BBC.

O continuare a fost evocată ca o serie Disney+, dar compania o va duce în schimb în cinematografe, după o serie de performanțe sub așteptări pe marile ecrane. Mișcarea pregătește o bătălie în box office cu primul film Wicked, ambele fiind programate să fie lansate pe 27 noiembrie.

Disney a postat un prim trailer scurt care o arată pe Moana stând pe o plajă și suflând într-o scoică. Noul musical va duce publicul „într-o nouă călătorie expansivă cu Moana, Maui și un echipaj nou-nouț de marinari improbabili”, se arată în descriere.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

„După ce primește un apel neașteptat din partea strămoșilor ei călăuzitori, Moana trebuie să călătorească pe mările îndepărtate ale Oceaniei și în ape periculoase, demult pierdute, pentru o aventură diferită de tot ceea ce a înfruntat vreodată”.

De data aceasta, compozitorul Lin-Manuel Miranda – care a fost nominalizat la Oscar pentru original – nu va lucra la muzică. Aceasta va fi creată de patru compozitori, inclusiv de duo-ul de compozitori Abigail Barlow și Emily Bear, care au devenit celebre în 2022 după ce au creat un musical neoficial al lui Bridgerton pe TikTok.

Citește și: