• Ținuta prințului Adam din „Frumoasa și Bestia” se inspiră din hainele aristocraților. Creatoarea de costume a declarat că prima ținută a inclus mii de cristale Swarovski.
  • Cruella de Vil poartă o rochie cu peste 5.000 de petale, cu o trenă impresionant de lungă.
  • Clasica rochie din „Albă ca Zăpada” îmbină elemente de modă din secolele XVI și XVII.

Personajele Disney au purtat câteva look-uri iconice, dar fanii s-ar putea să nu știe despre semnificațiile lor ascunse, scrie Business Insider.

În filmul live-action „Frumoasa și Bestia” din 2017, ținuta de ceremonie a prințului Adam se baza pe hainele istorice ale aristocraților bogați.

Creatoarea de costume Jacqueline Durran a declarat că prima sa ținută a inclus, de asemenea, mii de cristale reale de la Swarovski.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PROGNOZA METEO DE PAȘTE
MESAJUL PREOTULUI NECULA DE PAȘTE
CE FILME VEZI DE PAȘTE
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
ROMÂNII SE LASĂ PĂCĂLIȚI

În „Cruella”, prequel-ul live-action al filmului „101 dalmațieni” din 1996, Cruella de Vil poartă o rochie acoperită cu petale, cu o trenă impresionant de lungă, croită din peste 5.000 de petale.

Clasica rochie galbenă, roșie și albastră din „Albă ca Zăpada” îmbină elemente de modă din secolele XVI și XVII, precum tăieturile mânecilor bufante, gulerul înalt și corsetul cu talie ascuțită.

Cu toate acestea, silueta în formă de clepsidră alungită a taliei și a fustei amintește mai mult de moda anilor 1930, perioada în care a fost creat filmul.

Citește și