• Robert De Niro a dezvăluit că a deveni tată pentru a șaptea oară.
  • „Tocmai am devenit tată”, a dezvăluit actorul într-un nou interviu.
  • Un reprezentant al lui De Niro a confirmat ulterior vestea, deși nu este clar cine este mama.

Robert De Niro a dezvăluit că a deveni tată pentru a șaptea oară. Într-un interviu pentru ET Canada, publicat marți (9 mai), actorul în vârstă de 79 de ani a vorbit despre paternitate în timp ce promova viitorul film de comedie „About My Father”, scrie The Independent.

În timpul interviului, Brittnee Blair a început să pună o întrebare, afirmând: „Nu știu: Știu că ai șase copii”, la care actorul a corectat-o, răspunzând: „Șapte, de fapt”. „Tocmai am avut un copil”, a dezvăluit el.

Starul din „Nașul a continuat, explicând modul în care abordează paternitatea: „Adică, nu ai cum să nu te gândești la copii. Nu-mi place să fiu nevoit să fac pe poliția și chestii de genul ăsta. Dar, [uneori] nu ai de ales”, a explicat el.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Un reprezentant al lui De Niro a confirmat ulterior publicației că actorul este acum tată a șapte copii, deși nu este clar cine este mama.

De Niro și prima sa soție, actrița americană Diahnne Abbott, sunt părinții fiicei Drena, în vârstă de 51 de ani, și ai fiului Raphael, în vârstă de 46 de ani. Cei doi au fost căsătoriți din 1976 până în 1988.
În 1995, s-au născut gemenii Julian și Aaron, în vârstă de 27 de ani, pe care îi are împreună cu fosta sa iubită, modelul Toukie Smith. De Niro mai are 2 copii, pe fiul Elliot, 25 de ani, și pe fiica Helen Grace, 11 ani, cu fosta sa soție Grace Hightower.

Citește și