• Alicia Keys a avut o interpretare „emoționantă” a piesei „If I Ain’t Got You” .
  • Simt că va deschide mințile multor oameni” .
  • Unii oameni vor totul, alții vor doar să o vadă pe Alicia Keys cântând If I Ain’t Got You” cu o orchestră masivă.

Alicia Keys declară despre spectacol: Simt că va deschide mințile multor oameni pentru a realiza că femeile de culoare aparțin pretutindeni și că am fost mereu peste tot”.

Luni, câștigătoarea premiului Grammy a împărtășit o nouă interpretare a hitului din 2003, care o vede cântând versurile alături de o orchestră formată din peste 70 de femei de culoare din întreaga lume pentru Netflix și Shondaland’s Queen Charlotte: A Bridgerton Story.

Noul clip, regizat de Diane Martel, care a realizat și videoclipul original, o prezintă pe Keys, în vârstă de 42 de ani, precum și pe muzicieni, printre care prima femeie de culoare din Africa de Sud, Ofentse Pitse, RIMON din Olanda, Amel Bent din Franța, Alicia Awa din Germania, Cherrie din Suedia și Delara din Norvegia, scrie People.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Artista a declarat pentru Billboard despre acest clip că Întreaga idee a fost destul de ambițioasă”. Clipul celebrează debutul Reginei Charlotte, precum și cea de-a 20-a aniversare a albumului The Diary of Alicia Keys, lansat de muziciană în 2003. Simt că va deschide mințile multor oameni pentru a realiza că femeile de culoare aparțin pretutindeni și că am fost întotdeauna peste tot. Este magic.”

Un moment emoționant

Alicia Keys cântă balada puternică în timp ce cântă la pian și se asortează cu toți ceilalți interpreți îmbrăcați în ținute din anii 1700 în videoclip. Ea declară despre această experiență: Știu că vor fi foarte emoționați când o vor vedea, pentru că noi, femeile care am fost acolo, am fost extrem de emoționați”. Precizează, de asemenea, că dirijorul Ofentse Pitse a considerat că orchestra diversă a fost importantă. Asta este ceea ce strămoșii noștri nu au experimentat niciodată”.

Muziciana de la No One” s-a destăinuit, de asemenea, despre importanța de a ridica femeile cu spectacolul, menționând că mama ei a învățat-o să lupte pentru egalitatea de gen și că este cu siguranță o feministă”.

Keys declară: Ea m-a crescut, iar această dorință de echitate și corectitudine mi-a fost insuflată cu adevărat, iar apoi voi vedea cum va ieși în cântecele mele. Aș vedea-o în «A Woman’s Worth», «Superwoman» sau «Girl on Fire» și știu că majoritatea acestor cântece și sentimente au venit din nevoia de a avea un impuls, de a avea nevoie de acel plus de energie. Acele cântece, în multe feluri, au fost ceea ce mi-am dorit și am sperat să simt.”

Queen Charlotte: A Bridgerton Story a debutat pe 4 mai pe Netflix ca primul serial derivat din Bridgerton. Prequel-ul spune povestea vieții tinerei regine Charlotte, a ascensiunii la putere și a poveștii de dragoste cu regele George de-a lungul a șase episoade.

Coloana sonoră a serialului va cuprinde alte versiuni orchestrale ale unor melodii ale lui Beyoncé, SZA, Whitney Houston și ale altor artiști.

Într-un interviu acordat publicației PEOPLE despre noua sa colecție cu Athleta, Keys a declarat că este recunoscătoare” că If I Ain’t Got You” încă mai atinge ascultătorii într-un mod atât de puternic” la 20 de ani de la lansare.

Turneul din prezent al Aliciei Keys

Keys susține în prezent ultimele date ale turneului său Alicia + Keys Tour în America Latină până pe 19 mai. Luna viitoare, ea va da startul turneului Keys to the Summer Tour pe 28 iunie în Sunrise, Florida.

Turneul KEYS TO THE SUMMER TOUR va fi complet de neuitat și de neratat! Îl descriu ca pe o celebrare a libertății și a eliberării de sine”, a declarat ea pentru Live Nation într-o declarație de presă despre turneu.

Aceasta a continuat: Va fi plin de culoare, magic și vă va lumina corpul, sufletul și toate simțurile! Este pentru prima dată când creez o experiență 360 și ne-am asigurat că nu seamănă cu nimic din ce ați văzut vreodată! Sunt atât de încântată să vă văd pe toți în această vară!” .

Citește și