Robert Pattinson va face un remake al unuia dintre cele mai bune filme de groază din anii ’80. Când apare pelicula

Unul dintre cele mai bune filme de groază din anii ’80 va fi refăcut, Robert Pattinson urmând să producă alături de regizorul Smile, Parker Finn, scrie Games Radar.

A existat deja un anumit nivel de reținere cu privire la remake-ul în limba engleză al filmului de groază Speak No Evil, care va fi lansat la sfârșitul acestui an. Iar acum, capodopera horror psihologică din 1981 a lui Andrzej Żuławski, Possession, va primi un remake.

Filmul original are loc în Berlinul de Vest din epoca Războiului Rece și se concentrează pe dezintegrarea căsniciei dintre Anna și Mark; Isabelle Adjani și Sam Neill oferind interpretări intense și obsedante în rolul cuplului respectiv.

Alături de rolurile principale remarcabile, narațiunea filmului, pusă în valoare de regia îndrăzneață și experimentală a lui Żuławski, a fost lăudată de-a lungul anilor pentru profunzimea sa tematică.

În exclusivitate pentru The Hollywood Reporter, s-a anunțat că regizorul filmului Smile va încerca să recreeze Possession pentru un public modern, în timp ce Pattinson va produce prin intermediul companiei sale Icki Eneo Arlo.

Publicația a precizat că Finn va scrie, regiza și co-produce sub sigla sa Bad Feeling. În ceea ce privește dacă Pattinson va juca, de asemenea, în remake, acest lucru va fi clarificat pe parcurs”.

Exit mobile version