• Pentru Ryan, relația sa cu Disney a început în Clubul lui Mickey Mouse, unde a fost o apariție obișnuită între 1993 și 1995.
  • Pasiunea lui Ryan Gosling pentru Disney a fost dezvăluită recent de prietenul său apropiat John Stamos.
  • Vedetele de la Hollywood au făcut schimb de păreri despre Disney în timpul unei cine la care au participat împreună.

Pasiunea lui Ryan Gosling pentru Disney a fost dezvăluită recent de prietenul său apropiat John Stamos, care a dezvăluit că cei doi sunt fani înfocați ai parcurilor tematice ale brandului. Actorul nu se poate sătura de magia lui Mickey Mouse și l-a încurajat pe fostul star din Full House să se reconecteze cu adorația sa pentru desenele animate pentru copii, scrie Metro UK.

John a explicat în continuare obsesia” lui Ryan pentru acest fenomen și a explicat că îi plăcea atât de mult încât uneori închiria parcurile pentru a se bucura de atracții de unul singur. Vedetele de la Hollywood au făcut schimb de păreri despre Disney în timpul unei cine la care au participat împreună.

În cadrul unui podcast, John a povestit conversația lor și i-a spus gazdei: Acum șase sau șapte ani, mi-am zis: Omule, trebuie să mă despart de chestia asta cu Disney pentru că cine mă va lua în serios cu chestiile cu Mickey Mouse? Trebuie să mă distanțez de asta”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

El a spus că l-a întrebat pe Ryan dacă este fan Disney, la care acesta a răspuns: Da, sunt obsedat. Sunt un adult Disney. Mă duc acolo de unul singur. Port căști. Mă urc în atracții. Am o casetă de mixaj”. Pentru Ryan, relația sa cu Disney a început în Clubul lui Mickey Mouse, unde a fost o apariție obișnuită între 1993 și 1995, alături de Britney Spears și Justine Timberlake.

Citește și