• Ryan’s World este un canal de Youtube care are 36,7 de milioane de abonați.
  • Kaji a dobândit popularitate după ce a lansat canalul de YouTube în 2015.
  • Canalul său de Youtube se numea inițial Ryan ToysReview.

Ryan Kaji, un copil de 12 ani și star pe Youtube, lansează un film în cinematografe fără sprijinul vreunui studio major. Exact la fel ca Taylor Swift.

Cum a ajuns Ryan să-și realizeze propriul film?

Trăim în epoca digitalizării, copiii se nasc cu telefonul în mâna dreaptă și, de ce nu, o cameră de filmat în cea stângă. Adaugi un trepied și ajungem la vlooging. Asta se întâmpla la începutul mileniului, au mai trecut ceva ani. Ryan’s World este un canal de Youtube cu mai mult de 36 de milioane de abonați. În spatele puștiului geniu se află familia, care nu numai că îl susține, dar sunt și niște manageri de calitate.

De ce are succes? Pentru că este copil, ceea ce înseamnă că le este empatic abonaților și familiar celor mici – ești copil, vezi un alt copil de vârsta ta pe Youtube. Și cum de face un film fără ajutorul unui studio? Foarte simplu. Goliath este blocat în șanțuri deocamdată. Adică, industria cinematografică și marile studiuri de film, iar prin „blocat” vorbim despre greva SagAftra, nebunia cu Inteligența Artificială, bugetele reduse, filme amânate sau chiar oprite iar lista continuă. Pe platformele de streaming ești un performer, tu scrii scenariul, tu regizezi, tu filmezi, tu joci. Nu se compară cu o mare producție de artă, dar este pentru cei mici.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Filmul „Ryan’s World the Movie: Titan Universe Adventure” se va lansa pe 24 mai.

Citește și