• În decembrie, la Londra, începe o proiecție specială a „Home Alone”.
  • La cinema poți să bei și să mănânci tot ce vezi în filmul „Home Alone”.
  • Britanicii spun că s-au săturat de reclamele de Crăciun de la TV.
  • Prezentatorii de la „Good Morning Britain” au împodobit bradul.

Spiritul Crăciunului a venit în noiembrie pentru britanici. În Decembrie, la Londra, ai o serie de proiecții speciale ale filmului „Home Alone”, iar acolo mănânci și bei tot ce vezi și în film, scrie Daily Mail.

Proiecțiile au loc de sâmbătă până luni, de două ori pe zi, iar biletele sunt aproape sold out. Au apărut reclame cu tematică festivă pe micile ecrane din Marea Britanie și nici mall-urile și magazinele nu s-au lăsat mai prejos.

Tom Kerridge a lansat un meniu special de Crăciun

Tom Kerridge, celebrul bucătar, a lansat un meniu tematică de Crăciun pentru suma de 215 lire sterline, dar nu există curcan, trebuie să adăugi cartofi prăjiți și legume și să le gătești singur.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Bucătarul a crescut meniului său, care poate fi livrată doar pe 22 sau 23 decembrie, cu 20 de lire sterline față de anul trecut, ceea ce înseamnă că prețul se ridică la suma de 53,75 lire sterline de persoană.

În social media au curs comentariile după ce mai multe emisiuni s-au lăudat cu platoul decorat, bradul împodobit și cu ținutele prezentatorilor care sunt în spirit de sărbătoare. Cei de la „Good Morning Britain” au avut chiar și o dezbatere dacă „nu cumva a venit prea repede Crăciunul” anul ăsta. Din Halloween am sărit direct în febra cadourilor de iarnă.

Citește și: