• Actorii sunt împreună de mai bine de 50 de ani și sunt căsătoriți de 42 de ani, aniversarea a 43-a fiind în august.
  • Jackson a spus: „M-am întors acasă într-o zi și ea avea deja aceste invitații tipărite”.
  • Cu toate acestea, el și-a amintit că Richardson i-a spus că „nu asta s-a întâmplat”.

Samuel L Jackson a recunoscut că nu își amintește cum a cerut-o în căsătorie pe soția sa, LaTanya Richardson, pentru că „era sub efectul pastilelor” în acel moment. Actorii sunt împreună de mai bine de 50 de ani și sunt căsătoriți de 42 de ani, aniversarea a 43-a fiind în august, scrie The Independent.

Apărând luni la The Jennifer Hudson Show, Jackson a fost întrebat cum a pus întrebarea. Povestind versiunea sa a poveștii, Jackson a spus: „M-am întors acasă într-o zi și ea avea deja aceste invitații tipărite și mi-a dat un teanc și mi-a spus: Fii aici”.

Cu toate acestea, el și-a amintit că Richardson i-a spus că „nu asta s-a întâmplat”, explicând: „De fapt, a trebuit să mă duc să vorbesc cu bunicul ei pentru că el i-a spus că vrea să meargă pe insulă înainte de a muri… și așa am mers și i-a cerut mâna. Și probabil că asta s-a întâmplat pentru că eram drogat și nu știu ce naiba se întâmpla în viața mea la acea vreme”, a glumit bărbatul de 74 de ani.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Probabil că are dreptate. Dar îmi place mai mult versiunea mea pentru că sună mult mai amuzant.” El a adăugat: „Problema a fost că ea avea 23 de domnișoare de onoare și eu nu aveam 23 de prieteni”. Jackson, actorul câștigător al Oscarului, este cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din filmele cu Quentin Tarantino, precum Django Unchained, The Hateful Eight și Jackie Brown.

Citește și: