• După divorț, Reynolds s-a recăsătorit cu Blake Lively în 2012.
  • Între timp, Johansson s-a căsătorit cu Romain Dauriac în 2014, înainte de a se despărți în 2017.
  • În 2020, ea s-a căsătorit cu Colin Jost și au anunțat nașterea fiului lor, Cosmo, în 2021.

Scarlett Johansson a făcut un comentariu rarisim despre fostul ei soț, Ryan Reynolds, cu care a fost căsătorită timp de doi ani, scrie The Independent.

Artista în vârstă de 38 de ani s-a destăinuit despre relațiile sale din trecut în timpul episodului de marți al emisiunii Goop Podcast a lui Gwyneth Paltrow. Antreprenoarea a întrebat-o pe Scarlett Johansson: „Ai fost căsătorită de două ori?”. În replică, actrița a corectat-o, spunând: „Nu, nu, nu. De trei ori”.

„Oh, așa este, pentru că am uitat că ai fost căsătorită cu Ryan Reynolds!”. a replicat Paltrow. Johansson a râs la comentariul acesteia, înainte de a reflecta asupra faptului că a fost căsătorită cu Reynolds în 2008.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

„Nu am fost căsătoriți foarte mult timp, dar am fost atunci când te-am întâlnit prima dată, pentru Iron Man sau mai știu eu ce”, a spus ea. Paltrow l-a lăudat apoi pe starul din Deadpool. Starul Black Widow a râs apoi în semn de acord și a spus: „Este un tip de treabă”.

Reynolds și Johansson s-au căsătorit în septembrie 2008, în cadrul unei ceremonii private. În decembrie 2010, ei și-au anunțat despărțirea într-o declarație comună. „După o lungă și atentă reflecție din partea amândurora, am decis să punem capăt căsniciei noastre”, au spus cei doi la acea vreme. „Am intrat în relația noastră cu dragoste și cu dragoste și bunătate o părăsim. Deși nu ne așteptăm la intimitate, aceasta este cu siguranță apreciată.”

După divorț, Reynolds s-a recăsătorit cu Blake Lively în 2012. Între timp, Johansson s-a căsătorit cu Romain Dauriac în 2014, înainte de a se despărți în 2017. În 2020, ea s-a căsătorit cu Colin Jost și au anunțat nașterea fiului lor, Cosmo, în 2021.

Citește și