• Documentarul Victoria’s Secret, numit „The Tour ‘23”, a avut premiera marți pe Prime Video.
  • Documentarul de revenire nu este un singur spectacol pe podium.
  • Fiecare prezentare va avea loc într-o vilă din Barcelona, iar gazda va fi Gigi Hadid.
  • Brandul a fost acuzat în 2018 că promovează numai modele slabe și majoritar albe.

Prezentarea de modă Victoria’s Secret s-a întors, dar nu în formula pe care o știai. Cunoscutul brand de lenjerie intimă și-a schimbat complet imaginea, iar prezentările de modă unde celebri „îngeri” făceau spectacol au devenit istorie, scrie Hollywood Reporter.

Vechiul concept a fost înlocuit acum de un lungmetraj documentar numit „The Tour ‘23”, care a avut premiera marți pe Prime Video. Tot acolo poți urmări live show-ul. Acum, compania s-a reinventat și
a pregătit acest turneu mondial de show-uri. Decizia vine după ce brandul a fost acuzat în 2018 că promovează numai modele slabe și majoritar albe. Prin urmare, show-ul a luat o pauză de 5 ani.

Victoria’s Secret o aduce pe Naomi Campbell pe podium

Documentarul de revenire nu este un singur spectacol pe podium. Brandul vrea să evidențieze patru colecții de la designer-artiști independenți din Lagos, Bogotá, Londra și Tokyo. Fiecare prezentare va avea loc într-o vilă din Barcelona, iar gazda va fi Gigi Hadid.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

Pe podium vor urca Adut Akech, Naomi Campbell, Adriana Lima, Hailey Bieber, Lila Moss și altele. Iar în
defavoarea modelelor consacrate, sau mai bine spus în oglindă, vor fi aduse fețe noi, chiar și modele plus-size. Subliniez, că noile colecții nu vor fi vândute de Victoria’s Secret, deși unele produse inspirate din „The Tour” vor fi disponibile în online.

Citește și: