• Suedia s-ar pregăti să găzduiască primul Campionat European de sex, după ce sexul a fost înregistrat ca sport în țară.
  • Federația suedeză de sex ar fi responsabilă de organizarea evenimentului, care ar începe pe 8 iunie 2023 și se va desfășura pe parcursul mai multor săptămâni.
  • Competiția ar avea 20 de participanți din diferite țări și ar include 16 discipline, cum ar fi seducția, sexul oral, penetrarea și apariția, iar câștigătorii vor fi aleși prin voturile publicului și ale juraților.

Recent, pe internet, a circulat o informație conform căreia Suedia pregătește primul Campionat European de sex, ca urmare a înregistrării sexului ca sport în țară. Știrea a fost preluată de mai multe trusturi de știri de pe întreg globul și a fost distribuită pe toate rețelele sociale. Federația suedeză de sex ar fi fost responsabilă de organizarea evenimentului despre care se spune că ar fi debutat pe 8 iunie 2023 și că s-ar fi desfășurat pe parcursul a mai multor săptămâni, relatează Lates Ly.

Mai mult, era precizat că participanții vor concura timp de șase ore pe zi, având la dispoziție 45 de minute până la o oră pentru fiecare meci sau activitate specifică. 20 de participanți din diverse țări și-ar fi depus candidatura pentru Campionatul European de sex, iar câștigătorii ar fi fost determinați printr-o combinație între voturile publicului și ale juraților.

Competiția ar fi inclus 16 discipline, precum seducție, sex oral, penetrare și apariție, iar evaluarea finală va lua în considerare atât voturile publicului (70%), cât și ale juraților (30%).

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

În fiecare disciplină, participanții ar fi obținut între 5 și 10 puncte, determinate de o combinație între votul publicului și un juriu format din cinci membri.

Citește și: