• Shakira se întoarce la activitatea muzicală, lansând un nou album după o perioadă dificilă, în care a fost implicată în dispute fiscale și probleme personale.
  • Albumul urmează să conțină piese care exprimă experiențele și sentimentele artistei, inclusiv unele care par să abordeze relația sa cu fostul soț, Gerard Pique.
  • Shakira și Gerard Pique au pus capăt relației lor de 11 ani în iunie 2022, în urma unor ani dificili marcați de probleme personale și dispute fiscale.

După ce l-a numit pe Gerard Pique soțul ei „de vis”, Shakira a dezvăluit că nu mai vrea să audă de acesta, scrie METRO.

Cântăreața a avut parte de câțiva ani dificili, fiind implicată într-o dispută fiscală cu autoritățile spaniole și îngrijindu-și tatăl în timpul tulburărilor romantice.

Ea se întoarce acum la muncă, după ce și-a pus „cariera în așteptare” pentru fostul ei fotbalist, lansând primul ei album de la El Dorado din 2017.

Recomandări

CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
CINE MERGE ÎN FINALA EUROVISION
SUBVENȚIA CU DE TOATE
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN

Viitorul ei album, „Las Mujeres Ya No Lloran” , va conține single-ul „Bzrp Music Sessions, Vol. 53″, care a fost catalogat drept o „piesă de dispreț” la adresa fostului ei soț, în vârstă de 37 de ani.

„Voldemort, cel care nu ar trebui menționat?”, a spus ea când a fost întrebată despre această legătură.

„Este, sper, ultimul cântec pe care îl voi scrie despre asta și pentru el”.

Ea a adăugat: „Am simțit că încă mai era ceva acolo, blocat în gât, și trebuia să îl scot. L-am ascultat șefului de marketing de la Sony și a început să plângă. Nu mai văzusem niciodată un om plângând în studioul meu”.

O altă piesă de pe album, intitulată „Last” , ar conține, de asemenea, versurile: „Cu siguranță, cu timpul vei regreta/ Și într-o zi vei vrea să te întorci la ușa mea”.

Ea a declarat pentru The Times că noul album a ajutat-o să „exorcizeze o mulțime de demoni care o chinuiau”.

Reflectând asupra pauzei în carieră, Shakira a continuat: „Pentru mult timp mi-am pus cariera în așteptare, pentru a fi alături de Gerard, pentru ca el să poată juca fotbal. Au fost multe sacrificii pentru dragoste”.

Shakira și Pique, despărțirea anului 2022

Superstarul pop columbian și fostul fotbalist profesionist spaniol au anunțat că se despart după 11 ani de relație în iunie 2022.

Împreună, ei îi au pe Sasha, în vârstă de nouă ani, și pe Mila, în vârstă de 11 ani, Gerard stabilindu-se la Barcelona pentru a avea grijă de ei și pentru a fi părinte împreună cu fosta sa soție.

Shakira a spus într-o declarație, atunci când a soluționat cazul său fiscal, că a făcut acest lucru de dragul copiilor săi, punând capăt luptei sale cu privire la acuzațiile că a ratat mai mult de 14,5 milioane de euro între 2012 și 2014.

„Deși am fost hotărâtă să-mi apăr nevinovăția într-un proces în care avocații mei erau încrezători că s-ar fi pronunțat în favoarea mea, am luat decizia de a rezolva în cele din urmă această problemă, având în vedere interesul superior al copiilor mei, care nu vor să o vadă pe mama lor sacrificându-și bunăstarea personală în această luptă”, a declarat Shakira.

În noiembrie, ea a rezolvat cazul de lungă durată prin acceptarea acuzațiilor și a fost amendată cu peste 6 milioane de lire sterline.

Ea a adăugat: „Au fost atât de multe bucăți din viața mea care s-au prăbușit în fața ochilor mei și a trebuit să mă reconstruiesc într-un fel, adunând oasele de pe jos și punându-le laolaltă. Iar lipiciul care a ținut totul laolaltă a fost muzica”.

Citește și