• Shakira este investigată din nou pentru o presupusă fraudă fiscală în Spania.
  • Plângerea ar fi fost făcută de două persoane, pentru o faptă făcută acum cinci ani.
  • Reprezentanții artistei au declarat că Shakira nu a primit niciun fel de notificare referitoare la această anchetă.

Shakira este investigată din nou pentru o presupusă fraudă fiscală în Spania, iar plângerea ar fi fost făcută de două persoane, pentru o faptă făcută acum cinci ani.

Autoritățile spaniole o vor verifica pe Shakira pentru a afla modul în care vedeta și-a achitat impozitul pe venit si pe avere în anul 2018. Shakira așteaptă să fie judecată pentru o altă presupusă evaziune fiscală de 16,2 milioane de dolari pentru anii 2012, 2013 și 2014. Cântăreața ar putea ajunge in fata judecătorilor, iar în acest caz, procurorul poate cere o sentință de până la opt ani de închisoare.

Reprezentanții artistei au declarat că Shakira nu a primit niciun fel de notificare referitoare la această anchetă și că toate detaliile aflate au fost din presă.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Echipa de avocaţi nu va face niciun comentariu înainte ca înştiinţarea să ajungă la ea prin canalele formale şi legale stabilite”, au spus aceştia într-un comunicat. Shakira locuieşte acum în Miami şi va trebui să fie notificată personal la noua ei adresă, au mai spus avocaţii.

Shakira a fost timp de 11 ani într-o relaţie cu fostul fundaş al FC Barcelona Gerard Pique, iar cei doi sunt părinţii a doi copii.

Citește și