• Nu este prima dată când zvonurile că Shakira a fost văzută ieșind.
  • Ea a fost văzută recent relaxându-se cu Tom Cruise la același eveniment.
  • Shakira și Gerard Pique s-au despărțit anul trecut după ce au fost împreună timp de 11 ani.

Shakira și campionul de Formula 1 Lewis Hamilton au fost văzuți luând masa împreună la un restaurant local din Miami, scrie The International News. După un tur exclusiv, Shakira și pilotul de Formula 1, câștigător de șapte ori în campionatul mondial, au fost văzuți luând cina la un restaurant.

Fanii Shakirei par extrem de fericiți de posibilitatea unei relații între cei doi. Unii dintre fanii ei s-au orientat și spre a-și bate joc de fostul ei Gerard Pique, un utilizator comentând: „Mercedes >>>> Twingo”.

Un altul a comentat: „Sângele lui Pique trebuie să fie în fierbere chiar acum” Fanii de pe rețelele sociale au cerut, de asemenea, o colaborare muzicală între cei doi, deoarece Lewis este, de asemenea, pasionat de muzică și folosește numele de scenă XNDA.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE
GRECII VOR LUCRA 6/7 ZILE
DE CE NE PLEACĂ TINERII DIN ȚARĂ
CÂT DE PASIONAT EȘTI DE MUNCA TA

Nu este prima dată când zvonurile că Shakira a fost văzută ieșind. Ea a fost văzută recent relaxându-se cu Tom Cruise la același eveniment. Shakira și Gerard Pique s-au despărțit anul trecut după ce au fost împreună timp de 11 ani. Shakira s-a mutat acum la Miami și este în căutarea unei noi case în oraș.

Citește și