• „Singur acasă” a intrat în premieră pe Netflix, cu ambele filme ale seriei, „Singur acasă” şi  „Singur acasă 2: Pierdut în New York”.
  • Filmele sunt disponible şi pe platforma Disney+.
  • Ambele titluri sunt în top 10 în România.

„Singur acasă” face furori indiferent de sezon. La doar 4 zile după ce a fost adăugat pe platforma Netflix, filmul a ajuns pe locul 4.

„Singur acasă” a intrat în premieră pe Netflix, cu ambele filme ale seriei, „Singur acasă” şi  „Singur acasă 2: Pierdut în New York”. Filmele sunt disponibile şi pe platforma Disney+. Ambele titluri sunt în top 10 în România.

La cea mai recentă difuzare, din 16 decembrie 2023, filmul a fost urmărit de peste 2,2 milioane de telespectatori din întreaga ţară, media fiecărui minut. Pe Netflix puteţi urmări familia numeroasă McCallister a micuțului Kevin de 8 ani compusă din părinți, unchi, frați, surori și veri, care pleacă la paris să petreacă sărbătorile Crăciunului în străinătate, uitându-l acasă pe Kevin.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
SPACEY NEAGĂ NOILE ACUZAȚII
A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ

Cu toate astea, micuțul nu se plictisește deloc, mai ales că doi hoți plănuiesc să jefuiască locuința, crezând-o nelocuită. Curajosul și inteligentul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-și apăra casa.

Citește și