• Trebuie să utilizezi un browser web dacă dorești să vizionezi conținutul Netflix pe Vision Pro.
  • Poți viziona în continuare conținut pe Netflix prin Vision Pro, dar trebuie să utilizați un browser web pentru a accesa biblioteca gigantului de streaming.
  • De asemenea, YouTube și Spotify se alătură Netflix în lupta pentru a nu avea aplicații native pe Vision Pro la lansare.

Precomenzile pentru Apple Vision Pro au început și, dacă ești curios să știi ce aplicații vor funcționa pe căști, s-ar putea să fii dezamăgit să știi că Netflix este printre puținii care nu includ o aplicație nativă pe Vision Pro, scrie IGN.

Mark Gurman scrie că gigantul de streaming nu are intenția de a lansa o aplicație pentru viitorul computer al Apple. Poți viziona în continuare conținut pe Netflix prin Vision Pro, dar trebuie să utilizați un browser web pentru a accesa biblioteca gigantului de streaming.

„Membrii noștri se vor putea bucura de Netflix pe browserul web de pe Vision Pro, în mod similar cu modul în care membrii noștri se pot bucura de Netflix pe Mac”, a declarat un purtător de cuvânt Netflix pentru Gurman într-o declarație.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
LIBERTATEA PRESEI, O NECESITATE PENTRU SOCIETATE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE

De asemenea, YouTube și Spotify se alătură Netflix în lupta pentru a nu avea aplicații native pe Vision Pro la lansare.

Apple Vision Pro rulează visionOS, care împărtășește aceleași blocuri de bază de acțiuni găsite pe iOS și MacOS. Gurman a raportat anul trecut că Netflix nu intenționează să creeze o aplicație nativă și „își va lăsa aplicația iPad să ruleze nemodificată pe căști”, iar John Gruber de la Daring Fireball a menționat că a pus la dispoziție aplicația iPad, pentru cei care testează Vision Pro. Un utilizator i-a spus lui Gruber că aplicația Netflix pentru iPad a funcționat „foarte bine” pe căști.

Înainte de precomenzile, Apple a dezvăluit o serie de servicii de streaming disponibile pentru utilizatori, inclusiv Disney+, Crunchyroll, Prime Video și Paramount+, confirmate anterior.

Citește și