• Smiley a pierdut în greutate 10 kilograme în 4 luni
  • Artistul spune că a făcut mult sport şi a încercat să mai renunţe la dulciuri desi îi este greu să se abţină
  • Pandemia i-a dat ocazia să facă lucrurile de care nu prea avea timp înainte, să se uite la filme noi, să citească şi să stea încontinuu la studio

Smiley spune că la începutul pandemiei nu a putut să accepte ideea de a sta în casă şi să nu facă nimic, aşa că şi-a căutat cât mai multe activităţi care să îl ţină preocupat, cum era obişnuit.

Artistul a avut mai mult timp decât înainte să citească, să se relaxeze, să se uite la filme noi şi să lucreze cât mai mult în studio, acolo unde se simte cel mai bine. A pus mult accent pe un nou stil de viaţă mai sănătos, iar rezultatele sunt vizibile, chiar dacă la desert nu a renunţat.

Uite ce mărturisește Smiley: ,,Păi în perioada asta am făcut sport mai mult ca niciodată, sunt foarte bucuros că am reuşit să mă organizez un pic, am slăbit cam 10 kg din februarie până acum. Fără chestii adiţionale, doar sport şi dietă pe alocuri aşa cat am putut că la mine e complicat cu dulciurile.“

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Reporter: ,,Eşti fan al dulciurilor?”

„Extrem de mare! Adică tortul de ziua Feliciei, când am sărbătorit-o pe Feli la studio, jumătate din tort l-am mâncat eu, asta ca să înţelegeti. Asta a fost felia mea, a zis «Feli din Poveste» şi eu am zis că felia mea e mai mare.”