• Casa lui Sofia Vergara este caracterizată de farmecul istoric și de detaliile opulente.
  • Ohara Davies este designerul care s-a ocupat de interiorul casei.
  • În ciuda predominanței nuanțelor neutre, casa Sofiei Vergara este însuflețită de accente strălucitoare și elemente naturale.

Casa Sofiei Vergara din Los Angeles uimește fanii cu arhitectura sa luxoasă. Starul din cel mai recent serial „Griselda” este pe coperta revistei Arhitectural Digest și este una dintre puținele vedete care a acceptat să-și deschidă porțile.

Sofia a ales să-și prezinte casa în revista Architectural Digest, o revistă de design care a luat naștere în Los Angeles în urmă cu mai bine de 100 de ani. Arhitecturile găsite în revistă continuă să influențeze lumea și azi.

Anul acesta, Amy Astley, directorul editorial global al revistei, spune că a reușit să pătrundă în spațiile private ale unora dintre cele mai inovatoare talente din industrie.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Cum arată casa vedetei?

Casa lui Vergara este plină de farmec, istoric și detalii opulente. Sofia a ales fotolii baroc în sufragerie, un candelabru spaniol și detalii de tencuială florală ieșite în relief pe tavanul sălii de mese. Sofia și-a dorit o casă luminoasă, curată și cu multe antichități, iar pentru asta a avut nevoie de ajutorul designerului Ohara Davies.

Deși pot fi găsite note fine de culoare în casa Sofiei, cum ar fi accentele strălucitoare sau firele de culoare țesute prin covoare, vedeta s-a axat mult pe nuanțe neutre care îți dau sentimentul de liniște. Cu toate acestea, camerele sunt accentuate de plante și elemente ce te duc cu gândul la natură.

În ceea ce privește curtea, expertul în antichități Stephen Block și-a adus viziunea la viață. Acesta a adăugat o piscină, fântâni antice și elemente tropicale care duc la rădăcinile columbiene ale Sofiei.

Citește și: