• Sydney Sweeney, cunoscută pentru rolul său în „Euphoria”, a răspuns cu entuziasm solicitărilor fanilor de a juca într-un film de groază, fapt care a dus la producerea filmului „Immaculate”.
  • În „Immaculate”, Sweeney interpretează rolul unei călugărițe americane care se confruntă cu secrete întunecate într-o mănăstire italiană, iar regizorul Michael Mohan promite un final extrem de tulburător.
  • „Immaculate” este disponibil în toate cinematografele, din 22 martie.

Sydney Sweeney a fost „foarte entuziasmată” când fanii din „Euphoria” au cerut cu insistență ca ea să facă un film de groază, scrie Yahoo.

Actrița în vârstă de 26 de ani a devenit virală la începutul anului 2022 cu meme-uri cu expresiile ei îngrozite din serial și a fost încântată de răspuns, deoarece lucra deja la noul ei film „Immaculate”.

Ea a declarat pentru The Hollywood Reporter: „Aveam deja scenariul, așa că am fost foarte entuziasmată să văd reacțiile tuturor la sezonul doi din Euphoria și toată lumea să spună: „Un film de groază! Dați-ne un film de groază!”.

Recomandări

JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI
AU GĂSIT CHEIA SUCCESULUI

„Eram ca și cum aș fi spus: „Așteaptă! Am ceva în magazin pentru voi. Am ținut-o mult timp”.

În film, Sydney joacă rolul unei călugărițe americane care se transferă într-o mănăstire italiană plină de secrete ascunse, iar regizorul Michael Mohan a declarat că fanii nu vor fi dezamăgiți.

„Este absolut la înălțime, nu am nicio îndoială. Nu sunt o persoană încrezătoare – sunt atât de încrezător că fanii ei o vor adora”, a declarat acesta.
Când a fost adus la bordul filmului, regizorul a sugerat câteva modificări ale scenariului, cu care Sydney și colegii ei producători au fost de acord, deoarece „finalul era mult mai tradițional și [el] avea această idee despre cum ar putea fi finalul”.
Michael a adăugat: „Cred că este poate cel mai tulburător final din toate filmele horror mainstream.”
Actrița din „White Lotus” a dat inițial o audiție pentru acest film în urmă cu un an, dar nu a fost realizat, așa că a readus proiectul împreună cu Michael – care a regizat-o anterior în „Everything Sucks” și „The Voyeurs” – și cu scenaristul Andrew Lobel.

Iar regizorul a fost încântat să lucreze din nou cu Sydney: „De data aceasta, Sydney a fost șefa mea, ea m-a angajat și am vrut să fac ceva pentru ea”.

„Sunt foarte norocos că avem încredere unul în celălalt și, de multe ori, atunci când filmăm, fac o dublă și ne putem uita unul la celălalt și știm ce gândește celălalt și trecem la următoarea dublă știind că suntem pe aceeași lungime de undă. Această stenogramă este minunată, ceea ce face ca relația de lucru să fie foarte bună”.

Citește și