• În panteonul celor mai bune filme de acțiune, starul Rocky Stallone spune că a trebuit să cedeze loc unei alte pictograme de film din anii ’80.
  • Vedetele celor mai bune filme de acțiune din anii 1980 și-au construit reputația fiind mai mari, mai puternice și mai bune în a lovi băieții răi decât oricine altcineva.
  • Stallone a mărturisit că Arnold Schwarzenegger i-a fost „superior”.

Vedetele celor mai bune filme de acțiune din anii 1980 și-au construit reputația fiind mai mari, mai puternice și mai bune în a lovi băieții răi decât oricine altcineva. Dar într-o rară explozie de modestie, Sylvester Stallone și-a rupt acoperirea pentru a recunoaște că nu a fost un „top-dog”. Acum, cine ar putea fi mai puternic decât Sylvester Stallone – omul din spatele filmelor Rocky și Rambo?

Ei bine, Stallone a mărturisit că Arnold Schwarzenegger i-a fost „superior” în anii în care fiecare își făcea cele mai bune filme ca bărbați de acțiune pe marele ecran, scrie The Digital Fix.

În recenta serie Netflix, starul Rambo vorbește despre relația competitivă dintre cei doi bărbați care a dus la vechea ceartă a lui Schwarzenegger și Stallone. De atunci, au remediat lucrurile și au lucrat împreună la mai multe filme noi, dar Stallone a spus că liniile de luptă au fost trasate.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

El a spus: „De fapt, te-ai bazat pe corpul tău pentru a spune povestea. Dialogul nu a fost necesar. Am văzut că există o oportunitate, pentru că nimeni altcineva nu făcea asta… cu excepția unui alt tip din Austria, care nu are nevoie să spună multe.”

„La fel ca [Muhammad] Ali și [Joe] Frazier, sau mari războinici care călătoresc pe același curs, nu era loc decât pentru unul dintre noi”, a spus Stallone. „Era superior. Doar avea toate răspunsurile. Avea trupul. Avea puterea. Acesta a fost caracterul lui.”

Citește și