• The Tortured Poets Department a fost lansat astăzi.
  • „Este o surpriză la 2 dimineața: The Tortured Poets Department este un album secret dublu.
  • Turneul Eras al lui Swift, sold-out, ajunge în Marea Britanie pe 7 iunie, când va începe cu trei spectacole în Edinburgh.

Taylor Swift a dezvăluit că cel mai recent album lansat de ea este un „album dublu secret” – cu 15 piese mai mult decât se așteptau fanii, scrie SkyNews.

Într-o surpriză de la ora 2 dimineața, artista de 34 de ani a anunțat pe rețelele de socializare că The Tortured Poets Department: The Anthology include un al doilea episod.

Ea a scris: „Este o surpriză la 2 dimineața: The Tortured Poets Department este un album secret dublu. Am scris atât de multă poezie în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc cu voi, așa că iată a doua tranșă a albumului TTPD: The Anthology. 15 cântece în plus. Și acum povestea nu mai este a mea… este a voastră.”

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Este cel de-al 11-lea album de studio al superstarului și conține 31 de melodii care se întind pe o durată de peste două ore. Swift a anunțat detalii despre acest disc în luna februarie a acestui an, când a câștigat premiul Grammy pentru cel mai bun album vocal pop pentru Midnights.

La acea vreme, ea a dezvăluit că noul album include colaborări cu Post Malone și Florence + The Machine, care apar pe piesele Fortnight și, respectiv, Florida.

Se crede că Swift a inclus în album cântece despre despărțirile de actorul britanic Joe Alwyn și de starul The 1975 Matty Healy, în timp ce un cântec plin de referințe la fotbalul american se crede că este inspirat de ultima ei poveste de dragoste cu starul NFL Travis Kelce.

Cea de-a 15-a piesă, The Alchemy, pare a fi o referință la relația ei cu starul echipei Kansas City Chiefs, cu referințe la termeni din fotbalul american, printre care echipa, bănci, seria de victorii și trofeul.

Ea a început să se întâlnească cu sportivul anul trecut, iar prezența ei la Super Bowl a ajuns pe ecranele din întreaga lume, inclusiv acel sărut cu Kelce după victoria celor de la Chiefs. Kelce, care a obținut un rol de prezentator al emisiunii Are You Smarter Than A Celebrity?”, a declarat că a ascultat părți din album și a spus că este „incredibil”.

Însuși titlul albumului ar putea face referire la un grup WhatsApp pe care Alwyn, fostul ei iubit, l-a înființat anterior împreună cu alți actori, Andrew Scott și Paul Mescal, numit The Tortured Man Club. Pe Healy – cu care Swift s-a întâlnit câteva săptămâni anul trecut, după despărțirea de Alwyn – mai multe cântece par să facă referire la el, inclusiv pe Guilty As Sin.

Alte cântece includ The Smallest Man Who Ever Lived, The Prophecy și Cassandra, în timp ce cântecul bonus se numește The Manuscript.

Turneul Eras al lui Swift, sold-out, ajunge în Marea Britanie pe 7 iunie, când va începe cu trei spectacole în Edinburgh. Seria de spectacole din Londra începe pe 21 iunie.

Citește și