• Albumul „The Tortured Poets Department” al lui Taylor Swift a devenit primul în istoria Spotify cu peste 300 de milioane de streamuri într-o zi.
  • Single-ul „Fortnight” al lui Post Malone a stabilit un nou record ca cea mai difuzată melodie într-o zi pe platformă.
  • Taylor Swift și-a surprins fanii cu anunțul că albumul va fi dublu, cu 15 piese bonus, la doar două ore de la lansare.

Taylor Swift nu poate renunța să-și doboare propriile recorduri. După ce Spotify a dezvăluit vineri că „The Tortured Poets Department” a devenit primul album din istoria DSP care a adunat 200 de milioane de streamuri într-o singură zi, serviciul a actualizat aceste știri sâmbătă dimineața, pentru a raporta că streamurile din prima zi au depășit de fapt 300 de milioane, scrie Variety.

Compania a postat pe Twitter. „Pe 19 aprilie 2024, „The Tortured Poets Department” al lui Taylor Swift a fost primul album din istoria Spotify care a avut peste 300 de milioane de streamuri într-o singură zi”.

În plus, „Fortnight”, primul single al albumului Post Malone, a stabilit recordul ca fiind cea mai difuzată melodie a platformei într-o singură zi, depășind „Easy on Me” a lui Adele (setat în 2021).

Recomandări

ELICOPTERUL LUI RAISI S-A PRĂBUȘIT
CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ RAISI A MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
VERSTAPPEN IA MARELE PREMIU LA IMOLA
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?

La doar două ore de la lansarea albumului, Swift și-a anunțat fanii că albumul va fi unul dublu, cu 15 piese bonus.

Înainte de apariția noului album, cântăreața a deținut anterior recordul pentru cele mai multe streamuri într-o singură zi, cu referințe anterioare stabilite de „Midnights” din 2022 și „1989 (Taylor`s Version)” din 2023.

Vineri, Swift a devenit cel mai ascultat artist într-o singură zi din istoria Spotify. Anterior, ea și-a doborât recordul ca artist cu cea mai mare difuzare într-o singură zi, când „1989 (Taylor`s Version)” a scăzut în octombrie anul trecut.

Citește și