• Taylor are 4 premii Grammy pentru „albumul anului”, artista l-a întrecut pe Frank Sinatra.
  • Albumul în varianta vinil este disponibil pentru precomandă pe site-ul lui Taylor Swift.
  • Noul abum Swift include colaborări cu „Florence + The Machine” şi Post Malone.
  • „The Tortured Poets Department” include 16 melodii și una bonus intitulată „The Manuscript”.

După succesul de la Premiile Grammy, Taylor Swift e de neoprit. Artista a dezvăluit data de lansare pentru viitorul său album, 19 aprilie. Taylor Swift a anunțat și titlurile pieselor de pe noul album intitulat „The Tortured Poets Department”.

Taylor Swift a colaborat cu trupa britanică Florence and The Machine şi cu rapperul american Post Malone pentru noul album. Luni, artista a împărtășit cu fanii ei din social media o fotografie cu discul fizic al albumului. Se pare că o să conțină 16 melodii plus una bonus, intitulată The Manuscript. Albumul în varianta vinil este disponibil pentru precomandă pe site-ul lui Taylor Swift şi include „o copertă colecţionabilă sub forma unei cărţi de 24 de pagini cu versurile a trei melodii scrise de mână şi fotografii care nu au mai fost publicate până acum”.

Una dintre piese este intitulată „Florida!!!”, în care o să îi auzi vocea lui Taylor, dar și a celor de la trupa Florence and The Machine. O să găsești și un single care o să îl includă pe cântărețul Post Malone. Alte denumiri sunt „So Long, London”, „Guilty As Sin?”, „The Smallest Man Who Ever Lived”, „I Can Do It With A Broken Heart” şi „Clara Bow”. Titlul „The Tortured Poets Department” pare a fi o aluzie la fosta ei relație cu actorul britanic Joe Alwyn, cu care se pare că a împărtășit multe momente poetice.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?

Iubitul artistei, Travis Kelce, e unul dintre norocoșii care i-a ascultat noul album. El a dezvăluit totodată și care este melodia lui preferată din întregul repertoriu al artistei. „Aș spune probabil Anti-Hero, doar pentru că o aud în fiecare zi”, spune Travis.

Citește și