• Orice fată își dorește ceea ce are Taylor Swift – inclusiv același tip de partener.
  • Generația Z caută acum genul de bărbat bine făcut și înalt.
  • „Bărbații care luptă să arăte mai bine, vor câștiga mereu” așa sună mesajele lăsate de fete.

Taylor Swift schimbă gustul femeilor în ceea ce privește bărbații. Generația Z caută acum genul de bărbat bine făcut și înalt. Așa cum e și jucătorul de la Kansas City Chiefs, Travis Kelce, iubitul artistei. Gen Z evită bărbații slabi, cu fețe de copii, și sunt în căutarea „bărbatului perfect”.

Cum schimbă Swift gusturile generației Z?

Fiind cel mai mare superstar din lume, orice fată își dorește ceea ce are Taylor Swift – inclusiv același tip de partener. Multe domnișoare de pe rețelele de socializare spun că își doresc un bărbat protector și bine făcut, așa cum este și iubitul lui Swift. TikTok, platforma  preferată de adolescenți, a fost inundată de fete care explică că „se alătură tendinței” de a alege bărbați puternici precum Travis. Numit și cuplul de aur al Americii, artista împreună cu iubitul ei, ambii în vârstă de 34 de ani formează o relație de 7 luni.

Videoclipurile care susțin trendul numit și  „The Twink” au fost apreciate de peste 500.000 de persoane. Comentariile nu au întârziat nici ele să apară „Cred că băieții care știu să lupte sunt cel mai tare lucru din lume” sau „Bărbații care luptă să arăte mai bine, vor câștiga mereu” așa sună mesajele lăsate de fete la acest trend. Inițial, termenul twink era folosit în principal de comunitatea gay și se referă la bărbații cu o față de bebeluș și un fizic mai suplu.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Taylor Swift a fost creditată pentru că a început acest trend, deoarece foștii ei iubiți nu erau atât de voluminoși și puternici cum este Travis.

Citește și