• Healy a participat la toate cele trei spectacole ale lui Swift din Nashville.
  • Presupusul cuplu a fost văzut ținându-se de mână în N.Y.C.
  • The Sun a relatat săptămâna trecută că cei doi se întâlnesc.

Taylor Swift și Matty Healy de la The 1975 au fost văzuți în oraș. Cei doi, despre care The Sun a relatat săptămâna trecută că se întâlnesc, au fost văzuți joi la Casa Cipriani din New York, unde „s-au așezat unul lângă altul pe o bancă din salon”, a declarat o sursă pentru Page Six, de la New York Post.

Jack Antonoff, colegul muzician și colaborator al lui Swift, Jack Antonoff, a fost văzut împreună cu ei în localul destinat exclusiv membrilor, potrivit relatării publicației. Fotografiile postate pe rețelele de socializare îi arată pe cei doi ținându-se de mână, Antonoff fiind fotografiat în prim-plan, scrie People.

Reprezentanții lui Swift și ai trupei lui Healy nu au comentat știrea privind relația. Healy, în vârstă de 34 de ani, a fost văzut la toate cele trei evenimente ale turneului lui Swift în Nashville, fiind fotografiat de către spectatorii care au urmărit-o pe Swift cântând la Nissan Stadium în seara deschiderii de vinerea trecută.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Se zvonește că cei doi s-ar fi întâlnit în 2014, deși Healy a negat anterior ceva mai mult decât un „flirt”. De asemenea, ei au un colaborator comun în Antonoff, 39 de ani, care a lucrat mult cu Swift, 33 de ani, la cele mai recente proiecte ale sale și la albumul de studio al trupei The 1975, Being Funny in a Foreign Language, lansat toamna trecută.

Relație imediat după despărțire

Zvonurile despre întâlniri vin după ce PEOPLE a confirmat despărțirea lui Swift de actorul Joe Alwyn după șase ani de relație. Sursele au susținut că cei doi s-au despărțit cu câteva săptămâni înainte. Cântăreața a pornit turneul său Eras Tour la jumătatea lunii martie.

O sursă apropiată a declarat atunci pentru PEOPLE că despărțirea lor a fost cauzată de „diferențele dintre personalitățile lor”. În ceea ce privește istoricul de întâlniri al lui Healy, cântărețul s-a întâlnit anterior cu FKA Twigs timp de aproape trei ani, înainte de a se despărți la începutul anului 2022. De asemenea, el s-a întâlnit cu modelul Gabriella Brooks din 2015 până în 2019.

Citește și