• Dianna Agron lămurește lucrurile în legătură cu relația cu Taylor Swift.
  • Actrița din Glee și cântăreața de la Midnights au fost prietene în jurul anului 2012.
  • În ultimii ani însă, vedetele nu au mai fost văzute petrecând timp împreună.

Într-un interviu acordat duminică revistei Rolling Stone, actrița a fost întrebată despre faptul că a fost inclusă în notele de prezentare ale piesei „22″ a lui Swift, ceea ce i-a făcut pe fani să creadă că la vremea respectivă aveau o relație romantică, scrie People.

Actrița exclamă: „Eu? Oh, dacă ar fi așa!”. Agron, în vârstă de 37 de ani, a spus despre faptul că a fost sursa de inspirație a lui Swift pentru cântec. „Asta se datorează mai mult unei prietenii decât faptului că am fost inspirația pentru cântec. Dar nu aș fi eu persoana potrivită să întreb despre asta. Nu pot pretinde asta!”

Când a fost întrebată direct cum se simte în legătură cu faptul că se zvonea că se află într-o relație cu Swift, 33 de ani, la acea vreme, ea a spus: „Este atât de interesant. Adică, au existat multe povești despre viața mea amoroasă care sunt atât de neadevărate. Este amuzant”.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

În notele de prezentare ale albumului „22″ au fost incluse și Ashley Avignone, Claire Kislinger și Selena Gomez, care au alcătuit echipa ei de fete la acea vreme.

Povestea celor două

Agron și Swift s-au împrietenit în jurul anului 2012. În luna aprilie a aceluiași an, duo-ul a împărtășit pe rețelele de socializare fotografii de la cea de-a 78-a aniversare a lui Shirley MacLaine, unde s-au îmbrăcat în costume. Doar câteva zile mai târziu, au sărbătorit, de asemenea, ziua de naștere a lui Agron cu o petrecere în costum pe tema circului, pe care Swift a considerat-o a fi „cea mai magică noapte”.

Între timp, la American Music Awards 2014, Swift a făcut un strigăt către prieteni precum Lorde, Sam Smith, Gomez și Agron atunci când a primit premiul Dick Clark pentru excelență.

În ultimii ani însă, vedetele nu au mai fost văzute petrecând timp împreună.

Agron, care a jucat recent în proiecte precum Clock și Acidman, și-a amintit și de perioada petrecută în Glee, unde a jucat rolul lui Quinn Fabray: „Dacă văd imagini cu mine din acea perioadă, îmi văd tinerețea și văd inima, comunitatea și familia pe care o aveam unii cu alții. Este emoționant, nostalgic, înduioșător și care confirmă cariera. Acea experiență mi-a deschis atât de multe uși și sunt atât de recunoscătoare că așa am învățat totul.”

Swift, care a fost recent legată de Matty Healy de la The 1975, se află în prezent în turneul Eras. Cea mai recentă oprire a turneului său a fost la Nashville, duminică. Fanii prezenți la spectacol au avut parte de o întârziere de patru ore din cauza vremii, deși spectacolul a continuat.

Ea a anunțat, de asemenea, o dată de lansare pentru Speak Now (Taylor’s Version) în weekend. Albumul reînregistrat va include șase cântece noi și va fi lansat pe 7 iulie.

Citește și

FOTO. Prietenul lui Harry și Meghan a postat o imagine de ziua lui Archie. Prințul a fost surprins uitându-se la un tablou cu Prințesa Diana

Familia regală este compusă din membri pe care mulți s-ar putea să nu-i cunoască. Cine sunt aceștia

Pasul greșit făcut de Snapchat. Experții spun că chatbotul „My AI” reprezintă un pericol pentru copii