Taylor Swift și Matty Healy, surprinși când se țineau de mână la un local din N.Y.C.

Taylor Swift și Matty Healy de la The 1975 au fost văzuți în oraș. Cei doi, despre care The Sun a relatat săptămâna trecută că se întâlnesc, au fost văzuți joi la Casa Cipriani din New York, unde „s-au așezat unul lângă altul pe o bancă din salon”, a declarat o sursă pentru Page Six, de la New York Post.

Jack Antonoff, colegul muzician și colaborator al lui Swift, Jack Antonoff, a fost văzut împreună cu ei în localul destinat exclusiv membrilor, potrivit relatării publicației. Fotografiile postate pe rețelele de socializare îi arată pe cei doi ținându-se de mână, Antonoff fiind fotografiat în prim-plan, scrie People.

Reprezentanții lui Swift și ai trupei lui Healy nu au comentat știrea privind relația. Healy, în vârstă de 34 de ani, a fost văzut la toate cele trei evenimente ale turneului lui Swift în Nashville, fiind fotografiat de către spectatorii care au urmărit-o pe Swift cântând la Nissan Stadium în seara deschiderii de vinerea trecută.

Se zvonește că cei doi s-ar fi întâlnit în 2014, deși Healy a negat anterior ceva mai mult decât un „flirt”. De asemenea, ei au un colaborator comun în Antonoff, 39 de ani, care a lucrat mult cu Swift, 33 de ani, la cele mai recente proiecte ale sale și la albumul de studio al trupei The 1975, Being Funny in a Foreign Language, lansat toamna trecută.

Relație imediat după despărțire

Zvonurile despre întâlniri vin după ce PEOPLE a confirmat despărțirea lui Swift de actorul Joe Alwyn după șase ani de relație. Sursele au susținut că cei doi s-au despărțit cu câteva săptămâni înainte. Cântăreața a pornit turneul său Eras Tour la jumătatea lunii martie.

O sursă apropiată a declarat atunci pentru PEOPLE că despărțirea lor a fost cauzată de „diferențele dintre personalitățile lor”. În ceea ce privește istoricul de întâlniri al lui Healy, cântărețul s-a întâlnit anterior cu FKA Twigs timp de aproape trei ani, înainte de a se despărți la începutul anului 2022. De asemenea, el s-a întâlnit cu modelul Gabriella Brooks din 2015 până în 2019.

Citește și

Exit mobile version