Te poți juca din nou Fortnite pe iPhone. Epic Games Store va fi lansat pe iOS

Epic Games a relansat Epic Games Store pentru utilizatorii de iPhone și iPad din Uniunea Europeană, după o absență de câțiva ani. Această revenire permite din nou descărcarea unor titluri populare precum Fortnite, Rocket League Sideswipe și Fall Guys pe dispozitivele Apple.

Compania a anunțat că aplicația Epic Games Store este disponibilă de acum pentru iPhone-urile din UE și pentru telefoanele cu Android din lume. Magazinul are, pentru început, jocurile Fortnite, Rocket League: Sideswipe și noul Fall Guys pentru mobil, potrivit unui anunț de pe site-ul oficial.

„Mulțumită Actului privind Piețele Digitale, lansăm Fortnite și Epic Games Store pe dispozitivele iOS în Uniunea Europeană. Cu toate acestea, Apple continuă să blocheze accesul la Fortnite și Epic Games Store pentru iOS pentru toți ceilalți utilizatori iOS din afara Europei”, se arată în postare.

Reapariția magazinului Epic Games Store pe iOS a fost posibilă datorită noilor reglementări impuse de Uniunea Europeană, care obligă Apple să accepte existența magazinelor alternative de aplicații. Deși Apple nu a făcut procesul ușor, aplicând taxe și bariere tehnice, Epic Games a lansat tutoriale video pentru a-i ghida pe utilizatori în procesul de instalare. Mai mult, cei care instalează magazinul pe iPhone sau iPad până pe 2 noiembrie vor primi bonusuri în jocurile preferate.

Exit mobile version