• „The Idol” are premiera duminică, 4 iunie, pe HBO.
  • După proiecția primelor două episoade ale serialului care debutează luna viitoare, Levinson a devenit emoționat, adresându-se mulțimii de la Grand Theatre Lumiere.
  • „Sunt incredibil de mândru de acest serial și sunt mândru de felul în care l-am făcut”, a spus el

The Idol de Sam Levinson, noul serial HBO cu Lily-Rose Depp și Abel Tesfaye în rolurile principale, a primit ovații de peste cinci minute la premiera sa mondială la Festivalul de Film de la Cannes luni seară, scrie Deadline.

După proiecția primelor două episoade ale serialului care debutează luna viitoare, Levinson a devenit emoționat, adresându-se mulțimii de la Grand Theatre Lumiere. „Sunt incredibil de mândru de acest serial și sunt mândru de felul în care l-am făcut”, a spus el, adăugând: „Simt că mi-am câștigat o familie… Știu că sună puțin cult, dar așa este simte.”

Tesfaye, starul pop care debutează în actorie, își ștergea și el lacrimile. Primele două episoade afișate au prezentat-o pe Jocelyn, care este nemulțumită de recordul ei de revenire și vrea să se abțină să-l lanseze. Apoi îl întâlnește pe personajul lui Abel, un impresar de club de noapte cu un trecut sordid, în clubul său. El o face să remixeze discul ei în acea noapte. Între timp, aflăm că Tedros este un „manager muzical”, precum și proprietar de club.

Recomandări

ULTIMATUM PENTRU HAMAS
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
MAD MAX REVINE
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE

Troye Sivan mai joacă alături de Dan Levy, Da’Vine Joy Randolph, Eli Roth, Hari Nef, Jane Adams, Jennie Ruby Jane, Mike Dean, Moses Sumney, Rachel Sennott, Ramsey și Suzanna Son.

Serialul misterios a adus o mulțime de semne de întrebare. În timp ce o parte din conținutul sexual a fost șocant, chiar și după standardele HBO, premiera a primit un răspuns copleșitor de entuziast din partea mulțimii din sală. Reacțiile online care au început să apară au arătat dezamăgire în rândul cineaștilor.

Citește și: