• Actorul câștigător de Oscar a distribuit sâmbătă pe Instagram o imagine generată A.I. cu el însuși, avertizându-și fanii despre un videoclip promoțional pentru un plan stomatologic care circulă online.
  • „Ai grijă! Există un videoclip care promovează un plan stomatologic cu o versiune A.I. a mea. Nu am nimic de-a face cu asta”, a scris Hanks peste fotografia omologul său A.I.
  • Hanks a discutat anterior despre creșterea făimii inteligenței artificiale și a tehnologiei „deepfake” în industriile creative, spunând că acum este posibil pentru el să continue să joace în filme și după moartea sa.

Tom Hanks nu informează fanii să-și curețe dinții.

Actorul câștigător de Oscar a distribuit sâmbătă pe Instagram o imagine generată A.I. cu el însuși, avertizându-și fanii despre un videoclip promoțional pentru un plan stomatologic care circulă online, scrie NBC.

„Ai grijă! Există un videoclip care promovează un plan stomatologic cu o versiune A.I. a mea. Nu am nimic de-a face cu asta”, a scris Hanks peste fotografia omologul său A.I.

Recomandări

A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
AURORA BOREALĂ, VIZIBILĂ ÎN ROMÂNIA
CÂT TE COSTĂ CAFEAUA
TAYLOR SWIFT FACE RAVAGII LA PARIS
O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
CUM TE ÎMBRACI PRIMĂVARA ASTA

Hanks a discutat anterior despre creșterea făimii inteligenței artificiale și a tehnologiei „deepfake” în industriile creative, spunând într-un episod din „The Adam Buxton Podcast” că acum este posibil pentru el să continue să joace în filme și după moartea sa.

„Oricine se poate recrea acum, la orice vârstă, prin intermediul inteligenței artificiale sau al tehnologiei false profunde. Aș putea fi lovit de un autobuz mâine și gata, dar spectacolele pot continua și mai departe”, a spus Hanks.

„În afara înțelegerii inteligenței artificiale și a deepfake-ului, nu va exista nimic care să vă spună că nu suntem doar eu și eu. Și va avea un anumit grad de calitate reală. Aceasta este cu siguranță o provocare artistică, dar este și una legală.”

Citește și: