• Se pare că piesele au fost încărcate în urmă cu nouă zile de o entitate care se numește UnreleasedSongs.
  • Unii au speculat că demo-ul Perfect Illusion” a fost realizat cu ajutorul AI și lansat inițial ca o farsă pentru fani.
  • Nu este clar câte alte melodii au fost încărcate de UnreleasedSongs.

Cel puțin trei versiuni inedite ale unor melodii ale lui Lady Gaga au apărut pe serviciile de streaming, listate sub numele ei real, Stefani Germanotta, fără a fi menționat numele ei de scenă.

Cele trei melodii de sub acest titlu sunt presupuse a fi diferite mixaje sau versiuni ale celor două melodii lansate anterior, Perfect Illusion” și Fashion”, precum și o melodie inedită din 2007, intitulată Retro Physical”, despre care Gaga afirmă că este o colaborare cu producătorul Noize Trip, care circulă pe internet de mai mulți ani; această melodie este foarte apropiată de albumul ei de debut din 2008, The Fame”.

Celelalte două sună ca versiuni timpurii ale melodiilor lansate oficial. Fashion” este listat ca fiind un demo, deși sună ca o versiune ușor accelerată a cântecului lui Gaga inclus pe coloana sonoră a filmului Confessions of a Shopaholic” din 2009.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?

Unii au speculat că demo-ul Perfect Illusion” a fost realizat cu ajutorul AI și lansat inițial ca o farsă pentru fani, atunci când piesa a fost lansată în 2016. Indiferent, momentul este cu siguranță notabil, deoarece Perfect Illusion”, care a fost absentă de pe serviciile de streaming, a fost adăugată din nou în urmă cu câteva zile.

Se pare că piesele au fost încărcate în urmă cu nouă zile de o entitate care se numește UnreleasedSongs, care a revendicat drepturile de autor. Nu este clar câte alte melodii au fost încărcate de UnreleasedSongs; utilizarea frecventă a acestor două cuvinte pe platforme face ca rezultatele căutărilor să nu fie concludente. Melodiile sunt postate cel puțin pe Spotify, Apple Music și Tidal.

Citește și