• Regele a petrecut trei nopți la London Clinic – un spital privat de lângă Regent’s Park.
  • Plecarea regelui are loc la câteva ore după ce Palatul Kensington a anunțat că Catherine, Prințesa de Wales, a părăsit același spital privat și s-a întors acasă.
  • Prințesa de Wales a fost internată în spital pe 16 ianuarie pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată.

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a fost externat dintr-un spital din Londra, după ce a urmat un tratament pentru prostată. Palatul Buckingham a declarat că monarhul în vârstă de 75 de ani a părăsit spitalul și că viitoarele sale angajamente publice au fost reprogramate „pentru a permite o perioadă de recuperare privată”, scrie CNN.

Palatul a adăugat că acesta „dorește să mulțumească echipei medicale și tuturor celor implicați în susținerea vizitei sale la spital și este recunoscător pentru toate mesajele amabile pe care le-a primit în ultimele zile”.

Regele a petrecut trei nopți la London Clinic – un spital privat de lângă Regent’s Park – după ce a fost internat vineri, și s-a spus că „se simte bine” în urma procedurii. Regina Camilla, care și-a vizitat zilnic soțul, a fost alături de acesta la plecarea sa luni.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL

Camilla a declarat anterior că soțul ei era „bine” și că „abia așteaptă să se întoarcă la muncă”, în timp ce se afla la angajamente recente. Plecarea regelui are loc la câteva ore după ce Palatul Kensington a anunțat că Catherine, Prințesa de Wales, a părăsit același spital privat și s-a întors acasă, la Windsor, pentru a-și continua recuperarea după o operație abdominală.

Prințesa a fost internată la Clinica din Londra în urmă cu două săptămâni pentru o operație abdominală. Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a declarat că aceasta „face progrese bune” și că ea și soțul ei, prințul William, sunt recunoscători personalului de la spital „pentru îngrijirea pe care au acordat-o”.

„Familia Wales continuă să fie recunoscătoare pentru urările de bine pe care le-a primit din întreaga lume”, a adăugat purtătorul de cuvânt. Prințesa de Wales a fost internată în spital pe 16 ianuarie pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. O zi mai târziu, Palatul Kensington a anunțat că operația a fost un succes și că ea va rămâne în spital între 10 și 14 zile.

Citește și